Tristețe la Puterea Dragostei. Deea e în doliu! Fostul ei iubit a murit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/10/2019, 18:01
Tristețe la Puterea Dragostei. Deea e în doliu! Fostul ei iubit a murit
Deea de la Puterea Dragostei s-a întors în țară pentru a participa la înmormântarea fostului său iubit. Sursa foto: kanald.ro

Deea, una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D, trece prin momente dificile. Fostul său iubit a încetat din viață într-un mod tragic, astfel că tânăra a ținut să participe la funeralii, pentru a-și lua rămas bun de la bărbatul alături de care a trăit în trecut o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă relația nu s-a încheiat în cele mai bune condiții.

Bogdan Mocanu a dezvăluit că Andra s-a întors în țară pentru a-i fi alături prietenei sale

Anunțul a fost făcut de Bogdan Mocanu, care s-a referit cu această ocazie și la iubita sa, Andra, dezvăluind astfel motivele pentru care aceasta nu se mai află în casă. Conform Kanal D, împreună cu Andreea Pirui, frumoasa brunetă s-a întors în țară pentru a lua parte la slujba de înmormântare a fostului iubit al bunei sale prietene.

Băi, dar voi nu vă întrebați de ce nu e Andra cu voi?”, i-a întrebat Mocanu pe ceilalți concurenți, după care a pus capăt misterului. „A trecut în neființă. Fostul ei cu care a stat foarte mult timp și din respect și pentru ce a fost înainte s-a dus la înmormântare. Și Andra, ca să-i fie alături. Foarte departe, la Sighet”, a spus el.

De când a pășit în casă, Deea a făcut furori printre băieți

În vârstă de 21 de ani, Deea este una dintre cele mai curtate concurente de la Puterea Dragostei. Încă din momentul în care a pășit pentru prima dată în casă, frumoasa tânără din Maramureș a făcut furori printre băieți, aflându-se chiar în vizorul lui Bogdan Mocanu.

Ulterior, acesta și-a îndreptat atenția către Andra, pe care a și reușit să o cucerească, iar relația celor doi pare una extrem de solidă. Interesant este faptul că, în toată această perioadă pe care au petrecut-o împreună la Puterea Dragostei, Deea și Andra au devenit foarte bune prietene.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×