Triplu retrograd: Pluto, Jupiter și Venus aduc probleme pentru zodii. Ce schimbări vor apărea

Dan Suta   
în Horoscop
28/04/2020, 18:41
Triplu retrograd: Pluto, Jupiter și Venus aduc probleme pentru zodii. Ce schimbări vor apărea
Triplu retrograd în perioada următoare. Venus, Jupiter și Pluto aduc momente complicate. Sursa foto: pixabay.com

Urmează un triplu retrograd cum rar s-a văzut în astrologie: Pluto, Jupiter și Venus vor fi concomitent în fază retrogradă, formând un triunghi periculos.

Triplu retrograd: Pluto, Jupiter și Venus aduc momente grele

Din 25 aprilie, Pluto este retrograd în zodia Capricorn, iar în perioada următoare, pe 13 mai, Venus va intra retrograd în Gemeni, în timp ce pe 14 mai, Jupiter va fi tot retrograd în Capricorn.

Așadar, va exista o perioadă în care cele trei planete vor coincide, iar asta este destul de îngrijiorător ca aspect astrologic general.

Jupiter este considerat marele benefic, însă când se află în fază retrogradă, lucrurile se schimbă. Această planetă, cea mai mare din sistemul nostru solar, poate aduce evenimente neprevăzute totodată în special în zona fenomenelor naturale.

Fecioarele, Capricornii și Taurii, marii avantajați de triunghiul retrograd

De asemenea, Pluto și Venus retrograd ne amintesc de lucrurile greșite pe care le-am făcut și ne pun în fața unor situații pentru care trebuia s să ne pregătim.

Se spune că acest triunghi retrograd va șterge vraja fericirii ori a iluziei că ne-a fost bine și ne va pune în fața unei realități crude.

Berbecii, Săgetătorii și Leii, adică zodiile de foc, vor fi încercate la nivel spiritual. Unii dintre aceștia își vor da seama de lucrurile care contează cu adevărat în viața lor.

Fecioarele, Capricornii și Taurii, zodiile de pământ, vor străluci și sunt, practic, singurele zodii care vor avea parte de lucruri de-a dreptul spectaculoase, mai ales pe plan profesional.

Racii, Scorpionii, Peștii, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii trebuie să privească cu ceva mai mare atenție cum evoluează lucrurile în viața lor, mai ales din punct de vedere sentimental.

Cei mai încercați pe plan amoros vor fi în următoarele două luni Vărsătorii și Scorpionii, cei care au început anul cu niște probleme în dragoste destul de serioase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×