Pluto retrograd în Capricorn din 25 aprilie. Intrăm într-o lume mai dură. Zodiile care vor suferi

Dan Suta   
în Horoscop
23/04/2020, 11:26
Pluto retrograd în Capricorn din 25 aprilie. Intrăm într-o lume mai dură. Zodiile care vor suferi
Pluto va fi retrograd în Capricorn din 25 aprilie. Sursa foto: pixabay.com

Planeta Pluto va intra în mișcare retrogradă în zodia Capricorn din 25 aprilie, iar de la această dată, timp de aproape o lună de zile, vom avea parte de situații critice.

Pluto retrograd în Capricorn aduce din 25 aprilie problemele pe care zodiile le-au ascuns sub preș

Se spune că Pluto aduce în general schimbări pe nepusă masă și așa vor fi multe zodii: nepregătite. Unele dintre ele și-au făcut din timp un plan serios pe care îl vor aplica acum.

Planeta Pluto, ultima ca distanță de Soare, are un rol covârșitor în astrologie. Pluto, chiar dacă e o planetă mică, ne ajută să vedem latura întunecată a lucrurilor, ne face să fim autodistructivi în sensul de a renaște din propria cenușă apoi.

Este planeta marilor transformări, mai ales când este în mișcare retrogradă, deci va trebui să ne așteptăm la schimbări foarte dure, unele chiar dureroase, la nivel personal.

Datorii karmice, lipsă de bani și orgolii puse la colț

Unele persoane s-ar putea să își piardă locuința, altele poate chiar persoane din familie, o iubire sau bani. Este perioada în care se plătesc marile datorii karmice.

Zodiile avantajate de acest fenomen sunt cele de pământ și câte o zodie de apă și de foc. Mai exact, Fecioara, Taurul și Capricornul vor trece cu bine peste această perioadă.

Taurul și Capricornul s-au pregătit deja psihic pentru ce va urma dinainte și chiar abia așteptau punctul culminant al situației dificile prin care trece planeta. Așadar, pentru ei nu este o surpriză. Dar, chiar și dacă sunt pregătiți și vor face față mai bine față de alte zodii, pot întâmpina și ei dificultăți mai ales pe partea de comunicare.

De exemplu, Taurii pot cădea în mijlocul unui conflict între generații chiar în familia lor, iar Capricornii, răi de gură, își pot face ușor dușmani. Pentru Capricorni și Tauri, toate aceste mici probleme, gelozii, neconcordanțe între rude nu sunt la fel de importante pe cât pierderea banilor. Adevărata dramă pentru ei ar fi să piardă lucruri materiale.

Fecioarele fac puțină excepție din seria nativilor de pământ, în sensul că sunt destul de confuze în perioada asta. Chiar dacă sunt zodii raționale, extrem de vehemente, practice și critică absolut tot, sunt în același timp maleabile. Ori, acest Pluto retrograd scoate la iveală această maleabilitate.

Putem numi, de altfel, zodia Fecioară drept o zodie fluidă, adică are mereu îndoieli, suspicionează orice. Poate că Pluto le va învăța să nu mai pună la îndoială chiar orice căci există șanse să intre în tot felul de teorii ale conspirației de care nu mai scapă.

Zodia de foc avantajată este Săgetătorul, care poate să vândă în sfârșit lucrurile pentru care căuta clienți de luni bune: mașini, terenuri sau case. Unii se pot muta la casă nouă din luna mai. Cea de apă avantajată de acest fenomen astrologic este Racul, care dă dovadă de rezistență în această perioadă cum nu și-ar fi imaginat nici el.

Berbecul este luptătorul de serviciu, deci are tărie suficientă pentru a rezista, însă la capitolul muncă mai are de așteptat nițel. Cei care au rămas fără job din cauza pandemiei se vor angaja abia din iunie. Deci, puțină răbdare.

Scorpionii se vor da cu capul de pământ să facă rost de bani, căci se cam termină și asta îi indispune, iar Leii trebuie să umble mai ușor cu pianul pe scări. Leii trebuie să renunțe la a mai brava, la a se mai considera regii junglei, cei care le știu pe toate, căci Pluto îi pune la locul pe care îl merită cu adevărat. Până în august ar fi bine pentru ei să intre într-un con de umbră. Din august, vor străluci doar acei Lei care acum tac și fac. Dar mai ales tac.

Balanțele și Peștii rămân și ei fără resurse financiare, iar Vărsătorii au din nou probleme în dragoste.

Gemenii se confruntă cu chestiuni de natură fizică: nu sunt încântați de cum i-a transformat pandemia, dar le este lene în același timp să se apuce de mișcare, de pildă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×