Transformarea miraculoasă a unei tinere după ce s-a injectat zilnic cu melanotan. Vrea să arate ca o negresă

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/05/2020, 20:56
Transformarea miraculoasă a unei tinere după ce s-a injectat zilnic cu melanotan. Vrea să arate ca o negresă
Transformarea miraculoasă a unei tinere după ce s-a injectat zilnic cu melanotan sursă foto: protv.ro

O tânără irlandeză și-a făcut zilnic injecții ilegale cu melanotan ca să arate ca o negresă, iar rezultatul este miraculos. Cu această transformare, fata în vârstă de 23 de ani face furori pe rețelele de socializare.

Transformare miraculoasă a unei tinere, după ce și-a injectat melanotan în corp

Hannah Tittensor, din Belfast, este caucaziană sută la sută, dar arată ca o negresă adevărată. De fapt, toți urmăritorii ei de pe Instagram sunt convinși de asta.

Cum a reușit să își coloreze pielea? Și-a făcut zilnic injecții cu melanotan și foarte multe ședințe de solar pentru a-și putea menține bronzul pe toată perioada anului.

Irlandeza este conștientă de riscurile la care se expune, dar, după cum a mărturisit, este obsedată de bronz și doar așa este pe deplin mulțumită și fericită în piele ei.

Hannah, irlandeza bronzată artificial, transformare
Transformarea miraculoasă a unei tinere după ce s-a injectat zilnic cu melanotan.sursă foto:Koko TV Nigeria

Se injectează împreună cu iubitul ei

Sătulă de creme autobronzante și solar, Hannah a început procesul de transformare în urmă cu câțiva ani, când și-a făcut prima injecție cu melanotan, un hormon sintetic, care modifică nivelul de melanină din piele și îi face pe oameni să se bronzeze mai tare atunci când merg la solar.

Potrivit The Sun, Hannah se injectează cu melanotan zilnic, alături de iubitul ei: “Singurul efect secundar este că în primele zile în care îți faci injecția îți e cam rău și nu ai poftă de mâncare”, a spus tânăra.

Autoritatile britanice susțin că injectia care bronzează nu a primit licență pentru utilizare din cauză ca nu a fost suficient testată, ceea ce înseamnă că nu se cunosc în totalitate efectele adverse.

Pană în prezent, din declarațiile celor care au utilizat melanotanul, această injecție a fost asociată cu depresia, lipsa poftei de mâncare, greața, creșterea tensiunii și atacurile de panică.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×