Cu ce s-a ocupat Mădălina Bellariu înainte să devină celebră. Noua actriță din Sacrificiul făcea furori în orașul natal

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/02/2020, 10:25
Cu ce s-a ocupat Mădălina Bellariu înainte să devină celebră. Noua actriță din Sacrificiul făcea furori în orașul natal
Cu ce s-a ocupat Mădălina Bellariu înainte să devină celebră

Superba Mădălina Bellariu Ion este noua vedetă care se alătură distribuției Sacrificiul, de la Antena 1, însă veți rămâne surprinși să aflați cu ce s-a ocupat înainte să devină celebră Mădălina Bellariu. Protagosnista serialului este foarte cunoscută peste hotare, unde a jucat alături de Jude Law în celebrul serial ”Tânărul Papă”, care poate fi văzut la HBO.

Cu ce s-a ocupat Mădălina Bellariu înainte să devină celebră

Mădălina Bellariu Ion s-a născut în Pitești, acolo unde frumsețea ei este de notorietate. A fost desemnată chiar Regina Piteștiului, după ce a câștigat un concurs de miss.

Tânăra piteșteancă a câștigat în 2008 titlul de „Regina Piteștiului”, iar coronița a primit-o de la Renata Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, deoarece ea a primit premiul cu un an înainte.

”Mi-am dorit să filmez ceva în limba română și pentru părinții mei”

Mădălina a plecat în Londra pentru a studia actoria și a jucat în filme și seriale de marcă în limba engleză și italiană. Pe Mădălina Bellariu Ion o puteți vedea deja în Sezonul 2 din Sacrificiul, serial care a început din data de 12 februarie la Antena 1.

„Îmi doream de ceva timp să realizez un proiect și în limba română. Așteptam însă proiectul potrivit, iar acesta a venit. M-a bucurat enorm de mult propunerea doamnei Ruxandra Ion și mi-a fost foarte ușor să accept, după ce am cunoscut echipa frumoasă pe care a strâns-o în jurul acestui serial.

Consider că în meseria de actor avem ceva de învățat încontinuu, iar pentru mine este o onoare să joc alături de asemenea nume din industrie. Mi-am dorit să filmez ceva în limba română și pentru părinții mei, voiam să le fac o bucurie.

Pe această cale vreau să îi mulțumesc doamnei Ruxandra că a avut încredere în mine, că voi interpreta personajul Maria în cel mai frumos mod posibil și abia aștept să văd și reacția telespectatorilor.

Sunt sigură că nu au cum să nu o îndrăgească pe Maria! Doresc să îi mulțumesc și Domnicăi Cârciumaru, directoarea de casting, fiindcă a fost prima persoană din România care m-a contactat pentru filmările din țară. Vin cu mare drag și îmi doresc să realizez proiecte atât în țară, cât și internaționale!”, a declarat Mădălina Bellariu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×