S-a aflat care a fost prima meserie a lui Dan Negru. Imediat după terminarea liceului, acesta a fost contabil

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
05/02/2020, 15:13
S-a aflat care a fost prima meserie a lui Dan Negru. Imediat după terminarea liceului, acesta a fost contabil
Dan Negru a lucrat ca contabil. Sursa foto: agentiadepresamondena.ro

Îl vezi foarte des la TV, însă puţini ştiu cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte să devină celebru. S-a aflat că Dan Negru a lucrat ca contabil. Dan Negru se bucură de un succes uriaş în TV, dar  nu îi este ruşine să vorbească despre perioada de dinainte de a deveni celebru.

S-a aflat care a fost prima meserie a lui Dan Negru. Ce a ajuns să muncească după ce a terminat liceul

Dan Negru este unul dintre cele mai longevive vedete TV, fiind în acelaşi timp unul dintre prezentatorii de televiziune ale căror emsiuni fac un rating uriaş. Prezentatorul TV a muncit mult să ajungă unde a ajuns şi nu a avutacelaşi sucuces în prima meserie de care s-a apucat. Pe vremea când era tânăr, omul actual de televiziune a muncit ca contabil.

Dan Negru a prins un post de contabil în cadrul spitalului Victor Babeş din Timişoara după terminarea licelului cu profil economic.  Nu s-a bucurat mult timp de postul obţinut, întrcât, în urma unor greşeli a fost redistribuit pe un alt post administrativ în acelaşi spital. Cel ce avea să fie vedetă a postului TV Antena 1 nu era mulţumit de acel loc de muncă, nimic nu-l atrăgea. „Oricum nu-mi plăcea„, a spus Dan Negru despre fostul lui loc de muncă.

Dan Negru a ajuns vedetă TV datorită zgârceniei

Până să ajungă vedetă TV, Dan Negru a început cu munca la radio. Acesta a mărturisit, într-un interviu acordat paginademedia.ro, că a ajuns la radio pentru că este zgârcit. „Eram cu școala. Avema 18-19 ani. Și se deschisese Radio Timișoara și aveam discuri acasă și aveam  prieteni care lucrau la radio. Și ei mi-au zis „băi, adu și tu iște discuri”.

Eu vi le aduc, dar numai eu trebuie să stau lângă ele pentru că voi mi le zgâriați. Eu, de zgârcit ce sunt, ca să nu-mi zgârie discurile. Și m-am dus cu discurile mele cu Depeche Mode, ACDC, ce se asculta pe atunci. Și atunci mi s-a propus să spun și câteva cuvinte despre fiecare formație. Și așa am intrat în radio„, spunea Dan Negru.

De la radio la televiziune nu a fost decât un pas. „Lucrând la Radio Timișoara, la postul public, dacă îți aduci aminte, era Radio Televiziunea Română, nu erau separate. Televiziunea Română și-a lansat studiourile teritoriale în 90. Noi eram în aceeași clădire și am început să facem televiziune. Cei din radio făceau inevitabil și televiziune„, a amintit Dan Negru.

Dan Negru, atac dur la adresa poporului chinez cu ocazia apariţiei coronavirusului

Dan Negru este cunoscut ca o persoană căreia îi plac destinaţiile exotice, motiv pentru care omul de televiziune a fost de mai multe ori în China. Ultima dată, vedeta Antena 1 a vizitat China în urmă cu 7 ani. Fiind un fan recunoscut al Chinei, Dan Negru a ţinut să îşi exprime părerea în contextul actual, respectiv o dată cu apariţia coronavirusului.

Dan Negru spune că poporul chinez este unul care consumă animale ce nu ar trebui mâncate. „Preşedinte Chinei spune că situaţia e nasoală cu virusul luat de la şarpe, dar nu zice că un şarpe prăjit e un dolar la tarabă în Beijing. Eu l-am negociat la jumătate. În China, se mănâncă tot ce mişcă mai puţin omu’…”, a spus Dan Negru. Vedeta TV a reccunoscut că în timpul atâtor excursii în China a încercat multe dintre „delicatesele” ţării, dar că nu a păţit nimic, benefiiind de un organism imunitar bine antrenat.

Am mâncat lighioane, dar toţi turiştii străini le încearcă, dacă tot ajung în China… M-am oprit în clipa în care am văzut că sunt comercializate în condiţii igienice precare. Nu am păţit nimic, am un organism de tanc!”, a povestit Dan Negru.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×