Traian Băsescu, toate tunurile pe Dan Barna! „OLAF-ul este obligat să se sesizeze. Ce o căuta omul ăsta la candidatura la Cotroceni? E un neînțărcat”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 17:57
Traian Băsescu, toate tunurile pe Dan Barna! „OLAF-ul este obligat să se sesizeze. Ce o căuta omul ăsta la candidatura la Cotroceni? E un neînțărcat” GALERIE FOTO
Traian Băsescu l-a atacat pe liderul USR, Dan Barna. Sursa foto - facebook

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a pus toate tunurile pe Dan Barna! Europarlamentarul a comentat dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project privind eventuala implicare a liderului USR în fraude europene. Acum, cei de la OLAF au anunțat că vor face o anchetă cu privire la proiectele derulate de firma lui Barna. „Nu e de comentat. Atâta timp cât e o cercetare și nu o acuzație, ce să comentăm.

Traian Băsescu, toate tunurile pe Dan Barna!

OLAF verifică informațiile astea. Au fost exagerate din punct de vedere al discuției publice. OLAF-ul este obligat să se sesizeze”, a spus fostul președinte. Traian Băsescu a comentat și declarațiile lui Dan Barna care a transmis că liberalii se grăbesc să pună un guvern de tranziție. „Cred că asta e cea mai gravă parte a declarației, că-l omoară grija de erodarea PNL-ului.

Deci obiectivul USR-ului pare erodarea PNL-ului. Mi se pare o abordare copilărească. Ce o căuta omul ăsta la candidatura la Cotroceni? E un neînțărcat”, a mai precizat Traian Băsescu. Preşedintele de onoare al PMP a transmis clar că partidul din care face parte nu doreşte să participe la guvernare cu un alt premier decât cel propus de partid, dar că poate susţine guvernul pe chestiuni ”punctuale”.

Traian Băsescu, toate tunurile pe Dan Barna! Traian Băsescu
Traian Băsescu a oferit și rețeta pentru „alegerile anticipate”. Sursa foto – facebook

Băsescu, totul despre alegerile anticipate

”PMP-ul nu participă la guvernare. Poate fi o susţinere punctuală pe anumite chestiuni, în niciun caz nu o să fie în opoziţie alături de PSD, va exista o susţinere pe anumite chestiuni, dar fără participare la Guvern”, a afirmat Băsescu care a spus că dacă ar fi în locul preşedintelui Klaus Iohannis, le-ar cere celor care susţin alegeri anticipate să ”obţină” în Parlament căderea a două guverne, astfel încât să poată fi organizate acestea.

”Este subiect ce se discută inutil. Nu se pot organiza, pentru că parlamentarii sunt dispuşi să facă să cadă un guvern, dar al doilea nu o să cadă pentru nimic în lume”, a arătat fostul preşedinte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×