Traian Băsescu râde de Ion Ştefan, ministrul propus la Dezvoltare Regională: „A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 09:42
Traian Băsescu râde de Ion Ştefan, ministrul propus la Dezvoltare Regională:  „A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă”
Traian Băsescu râde de Ion Ștefan, ministrul care are o casă cât un mall. Sursa foto: antena3.ro/ b1.ro

Europarlamentarul Traian Băsescu râde de Ion Ștefan, ministrul propus de PNL pentru Ministerul Dezvoltării Regionale. Acesta a scris în declarația de avere că are o casă de 900 de metri pătrați, lucru care a atras o serie de glume pe Internet. Scuza este că a fost o greșeală de construcție și că, de fapt, casa ar fi mai mică. Fostul președinte al țării l-a ironizat pe Ștefan și a spus că probabil a vrut să facă mall, dar i-a ieșit casă.

Traian Băsescu, amuzat de scuzele lui Ion Ștefan privind casa de 900 de metri

Ștefan a justificat mausoleul pe care l-a declarat în acte susținând că persoana care s-a ocupat de construcție a greșit o grindă la casă, lucru care a stârnit ulterior și mai multe hohote de râs. Posibilul viitor ministru la Dezvoltare a fost până acum un personaj anonim, însă odată cu conturarea cabinetului Orban, popularitatea lui a început să crească, în special datorită casei sale uriașe.

Băsescu spune că îl știe pe Ștefan și că este unul dintre oamenii ok din PNL. Fostul șef al statului a spus că Ștefan nu a făcut afaceri cu statul, că nu e un om prost și că vine din mediul privat. Fostul lider al PDL nu s-a putut abține, însă, să nu râdă de scuzele pe care Ștefan le-a oferit privind casa trecută în declarația de avere.

„A vrut să facă mall. Cheamă Guvernul să taie panglica”

„Am văzut explicaţia, îmi vine să râd, dar, din câte ştiu, nu e un prost. Nu a avut contracte cu statul, l-a urmărit norocul în afaceri şi îţi permiţi o extravaganţă din asta, casă de 900 de metri pătraţi. E adevărat, seamănă cu un mall. A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă (…) Cheamă Guvernul să taie panglica. Prima investiţie a Guvernului Orban”, a declarat Traian Băsescu la TVR 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×