Traian Băsescu, dezlănțuit înainte de votul de azi: ”Dacă nu votezi, 5 ani să taci din gură”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 07:49
Traian Băsescu, dezlănțuit înainte de votul de azi: ”Dacă nu votezi, 5 ani să taci din gură”
Traian Băsescu, mesaj exploziv înainte de alegerile prezidențiale. Politicianul spune cu cine nu va vota. Sursa foto: deschide.md

Traian Băsescu susține că românii nu au niciun motiv pentru care să nu iasă la vot, nici măcar ploaia. Fostul președinte al României a dezvăluit și care este candidatul cu care va vota în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Traian Băsescu, mesaj exploziv înainte de deschiderea urnelor

Traian Băsescu s-a trezit dis-de-dimineață și a scris un mesaj tranșant pe un cont de socializare. Fostul primar general al Capitalei a scris cu puțin timp înainte de deschiderea urnelor că românii care nu vor ieși astăzi la vot nu au niciun drept să se plângă în următorii 5 ani.

„Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură! Dacă azi nu votezi înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României”, și-a început Traian Băsescu mesajul de pe Facebook.

Cu cine votează fostul președinte al României Traian Băsescu

Totodată, fostul președinte al României este de părere că vremea nefavorabilă sau ploaia nu trebuie să-i împiedice pe români să meargă la secțiile de vot. În plus, consideră că alegătorii au de ales între ”eșec și speranță”.

„Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna august, iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai niciun motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta. Ştii şi tu că iarna nu-i ca vara. Ai de ales între eşec garantat al viitorului nostru, al românilor şi speranţă”, a continuat politicianul mesajul de pe contul de socializare.

În încheiere, Traian Băsescu a mărturisit care este partidul cu care nu va vota la alegerile prezidențiale de astăzi. „Şi pentru că am de ales pentru viitorul nostru, eu nu votez PSD”, a încheiat fostul președinte al României.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×