Traian Băsescu, despre revocarea lui Augustin Lazăr: „Este clar că unul minte fără ruşine”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/10/2018, 12:18
Traian Băsescu, despre revocarea lui Augustin Lazăr: „Este clar că unul minte fără ruşine”
Iată mesajul fostulul șef al statului, Traian Băsescu, despre revocarea lui Augustin Lazăr

Traian Băsescu intră în scandalul care vizează revocarea lui Augustin Lazăr. Fostul șef de stat face precizări usturătoare privind posibilitățile acestei situații, afirmând faptul că Tudorel Toader sau Augustin Lazăr minte.

„Preşedintele Iohannis nu are dreptul la tăcere pentru că este singurul care poate ‘desemna’ mincinosul”, a fost o parte din mesajul lui Traian Băsescu scriu pe un cont de socializare.

 Traian Băsescu, ipoteze și explicații în revocarea lui Augustin Lazăr

O adunarea Generală a Direcției Naționale Antifraudă a solicitat ministrului Jutiției să renunțe la revocarea lui Augustin Lazăr, procuror general al României. De asemenea, Tudorel Toader și-a exprimat opinia în ceea ce privește această situație din lumea politicii țării. În urma revocării, Augustin Lazăr s-a arătat hotărât să atace în instanță decizia.

Fostul șef de stat, Traian Băsescu, spune clar în mesajul din mediul online că cel care minte trebuie clar să demisioneze: „În minutul următor declaraţiei preşedintelui, mincinosul trebuie să demisioneze. Preşedintele Iohannis nu are dreptul la tăcere! Tudorel Toader afirmă că în dosarul înaintat de Ministerul Justiţiei către CSM şi către Iohannis în procesul de numire în funcţia de procuror general s-ar fi aflat şi o ordonanţă prin care Augustin Lazăr ar fi aprobat un NUP în favoarea preşedintelui.

Augustin Lazăr, revocare
Comunicat despre revocarea lui Augustin Lazăr

Dacă a fost aşa, ar semăna a şantaj la preşedintele României. Augustin Lazăr afirmă că nu a existat un asemenea document în dosarul său. Este clar că unul din doi, ori Toader ori Lazăr, minte fără ruşine, unul pentru a-l demite pe celălalt iar celălalt pentru a se menţine pe funcţie. Preşedintele Iohannis nu are dreptul la tăcere pentru că este singurul care poate ‘desemna’ mincinosul, spunând public dacă a avut în dosarul lui Augustin Lazăr o ordonanţă de neîncepere a urmăririi penale (NUP) pe numele sau, ordonanţă aprobată de Augustin Lazăr”, a fost mesaju lui Traian Băsescu pe site-ul de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×