Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban. ”Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 23:41
Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban. ”Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi”
Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban. SUrsa foto: radu-tudor.ro

Traian Băsescu a dat de pământ cu deciziile luate de Guvernul Orban pentru protejarea firmelor din România. Fostul președinte a fost invitat la România TV, unde s-a dezlănțuit la adresa Guvernului Orban.

Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban

”Ce s-a întâmplat astăzi, din punct al măsurilor economice luate de Guvernul Orban, reprezintă un praf în ochi aruncat firmelor.

Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile. Or, companiile trebuie să încaseze pentru a furniza utilitățile în continuare. Ce s-ar întâmpla dacă toți bucureștenii nu ar plăti apa sau curentul?

”Neutilizarea banilor europeni este o crimă la adresa românilor”

Programul nu rezolvă nimic, nu are nici o corelare cu sursele de finanțare europene. Este doar unul aruncat peste gard pentru a spune că au făcut ceva.

În acest moment, Comisia Europeană a pus la dispoziția statelor membre 78 de miliarde euro. A venit azi BCE și a anunțat un program de achiziții de 780 de miliarde. Ce înseamnă? Are România un program pentru o autostradă, foarte bine, uite banii aici. Neutilizarea banilor europeni este o crimă la adresa românilor”, a spus Băsescu.

Și miercuri Traian Băsescu a spus că măsurile luate de Guvernul Orban pentru stoparea răspândirii pandemiei de coronavirus sunt foarte slabe și foarte târziu adoptatate. ”De exemplu, cursele aeriene trebuia oprite din minutul unu. Sunt măsuri slabe. Guvernul trebuie să înţeleagă, mai ales Ministerul de Interne, că avem o lună şi jumătate întârziere în luarea de măsuri ferme”, a spus Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×