Traian Băsescu, anunțul care aruncă în aer alegerile pentru Primăria Capitalei! „Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 08:52
Traian Băsescu, anunțul care aruncă în aer alegerile pentru Primăria Capitalei! „Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc” GALERIE FOTO
Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu ar putea candida la funcția de primar geneal al Capitalei. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a făcut un anunț care a aruncat în aer alegerile pentru Primăria Capitalei! Acesta a transmis că ar putea să intre în competiție.

Traian Băsescu, anunțul care aruncă în aer alegerile pentru Primăria Capitalei!

Băsescu a vorbit la TVR, despre posibilitatea unei candidaturi la Primăria Capitalei, acolo unde a mai fost înainte de a ieși președintele României.

Europarlamentarul spune că există un candidat în stare să o învingă pe Gabriela Firea. Ca să se întâmple lucrul acesta, toată lumea trebuie să îl susțină.

„Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc”

„Dacă există cine care s-o bată pe Firea, e Nicușor Dan. Ar trebui să ne strângem în jurul lui cu toții”, a spus fostul președinte.

Chestionat asupra alegerilor, Traian Băsescu nu a ezitat și a răspuns ferm. A recunoscut însă că depinde totul de un detaliu cât se poate de important.

„Hai, să se termine povestea asta cu procesul cu CNSAS și vedem. În politică nimic nu e sigur. Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc”, a precizat europarlamentarul PMP.

Vă readucem aminte că Traian Băsescu se judecă cu CNSAS după ce a fost declarat turnător al Securității, iar fostul președinte se luptă acum în instanță pentru a-și declara nevinovăția.

Pe de altă parte, Băsescu s-a referit și la situația politică actuală: „Cum ar arăta Ludovic Orban ca după ce ai fost propus de trei ori, să te propună președintele și a patra oară?

Liberalii se joacă cu focul. După eșecul de astăzi, de la Curtea Constituțională, s-ar putea să se erodeze. Au încălcat Constituția”, a mai spus Traian Băsescu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×