Tragedie la Brașov! A căzut zece etaje în gol și a murit

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 13:39
Tragedie la Brașov! A căzut zece etaje în gol și a murit GALERIE FOTO
Bărăbatul a căzut zece etaje și s-a prăbușit pe casa scării. Sursa foto - facebook

Tragedie la Brașov acolo unde un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc de 10 etaje. Polițiștii desfășoară chiar la această oră o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul.

Tragedie la Brașov!

Anunțul morții a fost făcut de cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov. Potrivit lor, bărbatul a căzut de la etajul 10 pe o terasă situată la primul etaj. La faţa locului au fost direcţionate o autoscară şi două echipaje SMURD.

Din păcate, bărbatul suferise leziuni incompatibile cu viaţa. ”Am fost alertați cu privire la moartea unui bărbat. Mai mulți vecini ne-au sunat și ne-au comunicat că au găsit cadavrul zdrobit de caldarâm.

A căzut zece etaje în gol și a murit

Există și martori care ne-au spus că bărbatul a căzut de undeva de la etajul 10. Acesta s-a izbit de terasa scării, aceasta fiind situată la etajul 1. Am luat decizia să trimitem imediat mai multe echipaje de intervenție.

Printre ele s-au aflat și ambulanțe, dar și unități de tip SMURD. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Acesta prezenta diferite lovituri în zona capului și nu numai. 

Mai mult ca sigur vorbim și despre leziuni interne grave incompatibile cu viața. Poliția a încercuit zona și continuă cercetările pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. 

Deocamdată nu excludem nicio variantă și luăm în calcul totul de la moarte accidentală, până la sinucidere sau crimă”, au mai spus cei de la ISU Brașov.

”Am văzut doar cum era în plină cădere. Nu s-au auzit țipete, lumea a început să se agite în momentul în care acesta s-a izbit de casa scării. Nu știu să vă spun dacă acesta locuia aici.

Nu știm cine este, nu am avut curajul să urcăm până acolo, am așteptat intervenția autorităților. Am sunat imediat la numărul de urgență, 112”, a precizat un martor

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×