Tragedie la Arad. Povestea tragică a celor două timișorence moarte în lacul Ghioroc

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
21/05/2018, 08:57
Tragedie la Arad. Povestea tragică a celor două timișorence moarte în lacul Ghioroc

Tragedie la Arad. Tragedia de duminică seară de la lacul Ghioroc a șocat întreaga comunitate din Arad și Timișoara. O seară liniștită s-a schimbat dramatic pentru toți cei care le-au cunoscut, au auzit sau au intrat cumva în contact cu Laura și Adelina.

Cele două tinere au sfârșit în mod tragic, după ce mașina condusă de una dintre acestea a plonjat în lacul Ghioroc, tinerele din Timișoara neavând șanse reale de supraviețuire.

Tragedie la Arad. Cum s-a produs nenorocirea

Laura și Adelina erau în zona lacului Ghioroc cu încă doi băieți – aflați pe locurile din spate din mașină, cei doi au reușit să se salveze fără a suferi răni. La un moment dat, în jurul orei 20:30, tinerii au plecat într-o cursă ce avea să le devină fatală. Aflați pe un drum agricol din sudul lacului Ghioroc, au derapat, mașina a scăpat de sub control și „a zburat” între 15 și 20 de metri în apă.

Tragedie la Arad. O mașină cu 4 tineri a plonjat în lacul Ghioroc. Două fete au murit

Au urmat momente dramatice pentru tinerii care au reușit să iasă din mașină, martorii au alertat serviciile de salvare, iar în jurul orei 21.14 medicii, pompierii și scafandrii au reușit să le scoată din mașină pe Laura și Adelina și s-au început procedurile de resuscitare.

Medicii au luptat cu tot ce au putut pentru a le readuce la viață pe tinere, dar din păcate după zeci și zeci de minute de resuscitare, tinerele nu au mai putut fi salvate și au fost declarate decedate.

Tragedie la Arad. Mașinile și viteza, pasiunea ucigașă?

Adelina era cunoscută printre prietenii săi ca având o pasiune pentru mașini, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de aceasta pe rețelele de socializare.

Mai mult, se pare că tânăra avea chiar și un atelier auto unde lucra, deci cunoștea mecanica și mecanismele mașinii pe care o conducea. Din păcate, însă, o clipă de neatenție i-a fost fatală și ei și prietenei sale.

Tragedie la Arad. Mesaje sfâșietoare

Vestea morții celor două tinere a picat ca un trăsnet. Prietenii lor au început să le transmită mesaje virtuale, cu toții declarându-se șocați de cele întâmplate: „Sper să ne vedem acolo sus, Dumnezeu să te odihnească”; „Dumnezeu să te odihnească în pace! Mult prea devreme ai plecat… acum ai devenit un înger.. Drum lin”; „Fără cuvinete…..R.I.P.!”.

Acum, după tragedie, polițiștii vor încerca să afle, cu exactitate, ce s-a întâmplat.

Sursă: www.aradon.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×