Tragedie la Arad. O mașină cu 4 tineri a plonjat în lacul Ghioroc. Două fete au murit

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
21/05/2018, 08:32
Tragedie la Arad. O mașină cu 4 tineri a plonjat în lacul Ghioroc. Două fete au murit GALERIE FOTO

Tragedie la Arad. O mașină în care se aflau patru tineri a plonjat duminică seara în lacul Ghioroc, din Arad.  Diferenţa de nivel dintre şosea şi lacul în care a căzut mașina în care se aflau doi băieți și două fete  este  de 15 metri.  Cele două tinere au murit la Spitalul Judeţean din Arad, în pofida eforturilor medicilor, care au încercat să le resusciteze timp de două ore şi jumătate.

Tinerele aveau 24 şi 26 de ani, iar medicii au făcut manevre de resuscitare atât la faţa locului, după ce le-au scos din apă, cât şi la Spitalul Judeţean Arad, fiind declarat decesul după aproximativ două ore şi jumătate.

Tragedie la Arad.  Cum s-a întâmplat accidentul

Sursă video: www.specialarad.ro

Incidentul a fost anunţat la 112 de către o femeie care a văzut cum un autoturism a plonjat în Lacul Ghioroc (aflat la 25 kilometri de municipiul Arad), de pe un alt mal decât cel frecventat în weekend de mii de persoane care fac plajă şi baie.

Maşina, un BMW seria 3, era condusă de una dintre fete, care a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns în Lacul Ghioroc. Fetele se aflau pe locurile din față ale mașinii, iar băieții care au ieșit să se salveze stăteau în spate.

Ambii băieţi au reuşit să iasă din maşină şi să ajungă la mal, însă fetele au rămas captive în interiorul autoturismului. Fetele sunt din Orțișoara, iar băieții din Timișoara.

Sursă: www.aradon.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×