Tragedie într-un club din Italia! 6 persoane au murit şi peste 100 au fost rănite. Foto şi video

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 08:29
Tragedie într-un club din Italia! 6 persoane au murit şi peste 100 au fost rănite. Foto şi video GALERIE FOTO
Imagini de la tragedia din clubul din Italia

O tragedie s-a petrecut vineri noapte într-un club din Italia. Şase persoane au murit şi alte 100 au fost rănite, după ce un incident i-a făcut pe tinerii prezenţi în incinta clubului să se năpustească spre ieşire.

Şase tineri şi-au pierdut viaţa într-o busculadă din clubul Corinaldo, din Ancona, după ce o persoană din interior a dat cu gaze lacrimogene, iar oamenii prezenţi în discotecă s-au panicat şi s-au călcat în picioare pe drumul de ieşire.

Tragedie într-un club din Italia: 6 persoane au murit

În timpul unui concert al rapperului Sfera Ebbasta, cineva a pulverizat substanţe iritante, iar oamenii s-au îmbulzit către ieşire, de unde au fost întorşi imediat. Atunci au încercat să se urce pe un zid, însă acesta a căzut pe ei. Autorităţile italiene au oferit prima reacţie: “Poate din cauza dispersării unei substanţe iritante, tineri au fugit şi s-au călcat unii pe alţii în picioare. Din nefericire, şase au decedat şi există zeci de răniţi”, au anunţat pompierii pe Twitter

 

În interiorul clubului se aflau 1000 de persoane, majoritatea tineri, veniţi la concertul rapperului Bbasta, denumit „regele trap”. Tragedia s-a produs în jurul orei 1:00 (ora 2:00 a României), iar autorităţile spun că peste 100 de persoane au fost rănite, având contuzii severe şi fracturi.

Autorităţile italiene au scos răniţii din club şi aceştia primesc îngrijiri medicale
Autorităţile italiene au scos răniţii din club şi aceştia primesc îngrijiri medicale

Oameni zdrobiţi de un perete în Italia

“Aşteptam să înceapă concertul când am simţit un miros acru. Am alergat spre una dintre ieşirile de urgenţă dar am observat că e blocată, agenţii de pază ne-au spus să ne întoarcem înăuntru”, a fost mărturia unui copil de 16 ani.

Presa din Italia scrie că 118 persoane au fost rănite în busculada creată, iar cei mai mulţi au fost zdrobiţi de un perete. Aceştia au fost transportaţi către cel mai apropiat spital, acolo unde au primit îngrijiri medicale. Au intervenit pompierii din Acona, Senigallia, Arcevia şi Jesi. Carabinierii investighează cauzele producerii tragediei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×