Tragedie într-o familie din Baia Mare. Un bebeluş de o lună a fost găsit mort în casă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 10:23
Tragedie într-o familie din Baia Mare. Un bebeluş de o lună a fost găsit mort în casă
Bebeluşul a fost dus în Republica Moldova pentru înhumare

Tragedie într-o familie din Baia Mare. Un bebeluş de doar o lună a fost găsit fără suflare de către părinţi. Micuţul era răcit, iar părinţii au sunat la salvare doar atunci când au văzut că micuţul nu mai respiră.

Bebeluş de doar o lună găsit mort de către păprinţi

O nenorocire mare s-a abătut asupra unor tineri părinţi din Baia Mare, scrie stirileprotv.ro. Aceştia sunt doi tineri care şi-au găsit bebeluşul de doar o lună mort în casă. Părinţii spun că micuţul era răcit şi au sunat la salvare când acesta era mort. De asemenea, bebeluşului îi cursese sânge din nas.

Medicii ajunşi la faţa locului în urma apelului la 112 nu au mai putut decât să declare decesul nou născutului. Trupul copilului a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare pentru a se stabili cauzele morţii.

Autopsia va stabili cauzele morţii bebeluşului

Cum ne aflăm în plin sezon de gripă, există suspiciuni cum că micuţul ar fi decedat de gripă, mai ales că prezenta anumite simptome de răceală. Cauza morţii bebeluşului va fi stabilită cu exactitate după ce se va efectua autopsia.

Gripa a făcut anul acesta 13 morţi în ţara noastră, victime fiind copii sau bătrâni, mulţi dintre ei fiind bolnavi şi de alte afecţiuni. Cea ma şocantă moarte a fost a unui băiat de 12 ani. Acesta a murit subit, neprezentând niciun fel de simptom.

Ultimele decese înregistrate ca fiind de gripă au fost anunţate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), vineri, fiind vorba despre un copil în vârstă de 4 ani şi de un bărbat în vârstă de 70 de ani.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×