Tragedie în Vaslui! Un tânăr și-a pus capăt zilelor după ce a revenit din străinătate!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 09:42
Tragedie în Vaslui! Un tânăr și-a pus capăt zilelor după ce a revenit din străinătate! GALERIE FOTO
Tânărul a lucrat în Grecia preț de mai mulți ani. Sursa foto - facebook

Tragedie în județul Vaslui acolo unde un tânăr de 28 de ani și-a pus capăt zilelor, copleșit de sărăcie și depresie. Conform primelor informații, bărbatul a lucrat în ultimii ani în Grecia. Acesta revenise de curând în țară.

Tragedie în Vaslui!

Locuia alături de părinții lui și încerca fără succes să-și găsească un loc de muncă. Din păcate, gândurile negre au pus stăpânire pe el și devenea mai închis cu fiecare zi care trecea, mai ales că nu reușea deloc să se angajeze.

Tânărul din localitatea Toporăști făcea parte dintr-o familie numeroasă și sărmană. Nouă frați erau în total. „Nu știu, singurătatea, or fi avut probleme în familie, nu știu. Nu trebuia să facă asta, așa i-a fost soarta. 

Un tânăr și-a pus capăt zilelor după ce a revenit din străinătate!

Păcat că e tânăr și pe deoparte nu are familie să îndure, dar rămân părinții și frații”, a spus o vecină

„Au venit două mașini de poliție. A venit și salvarea și nu a putut, că era mort. Vai de viața lor, viață necăjită. Băiatul stătea la mama lui. Îs necăjiți.

Au venit de câțiva ani din Grecia, se duceau cu ziua, munceau cum puteau. Nu au nici de unele în casă. S-a dus afară ca omul și uite ce e făcut”, a spus o altă vecină.

În trecut, tânărul a avut și o altă problemă. Acesta a fost bătut crunt și de atunci a rămas cu probleme la o mână și un picior. În ultima perioadă își îneca amarul în băutură. „Niciodată nu spunea ce are pe suflet. Se mai îmbată. El era paralizat de mâna dreaptă și de picior”, a zis și mama victimei

„O familie necăjită. Mama lui a venit la mine și a zis că a murit Ghiță. Nu știu ce a avut în suflet. El a fost lovit în cap acum câțiva ani de cineva din sat și mergea ca și cum era paralizat. Singurătea, necazul lui, boala lui, Dumnezeu știe și el”, a spus o femeie care locuia pe strada victimei

„Echipajul a găsit pacientul fără semne vitale, cu semnele morții instalate. A fost declarat decesul. Cazul a fost preluat de poliție”, a transmis Dan Ungureanu, SAJ Vaslui. Conform procedurii, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×