Tragedie în Turcia, la scurt timp după relaxarea restricțiilor de distanțare socială! O tânără a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 12:48
Tragedie în Turcia, la scurt timp după relaxarea restricțiilor de distanțare socială! O tânără a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie
Această tânără și-a pierdut viața în timp ce încerca să-și facă un selfie de la înălțime. Sursa foto: Instagram

Scurta drumeție făcută  în parcul naţional Duden din Antalya cu gândul de a marca ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus s-a sfârșit cum nu se putea mai rău pentru o tânără de 31 de ani originară din Kazahstan. Potrivit presei locale citate de Reuters, aceasta și-a pierdut viața în timp ce încerca să pozeze pentru un selfie.

O tânără a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie pentru a sărbători relaxarea restricțiilor din Turcia

Tragedia s-a produs în momentul în care Olesia Suspitsina a trecut dincolo de o bară de protecţie și s-a urcat pe o stâncă, cu intenția de a-și face un selfie spectaculos care să aibă o cascadă pe fundal. În timp ce încerca să se fotografieze, tânăra a alunecat pe iarbă şi a căzut într-o prăpastie adâncă de 35 de metri.

Însoţitorul ei a fost cel care i-a găsit trupul neînsuflețit în pârâul de la baza stâncii. Speriat de descoperirea pe care tocmai o făcuse, bărbatul a alertat imediat autoritățile.

Tânăra lucra de câțiva ani ca ghid turistic în zona respectivă. În ultima sa postare de pe rețelele de socializare, aceasta spunea că va „admira mereu frumuseţea naturii din Turcia. Este paradisul meu”.

Stațiunile turcești își așteaptă turiștii de la 1 iulie

Odată cu relaxarea măsurilor de distanțare socială, turismul din Turcia își reia activitatea, astfel că românii care au plătit deja vacanțe pentru această vară, le vor putea da curs. Bineînțeles, cu condiția să respecte o serie de reguli stricte ce vor fi implementate în hoteluri și resorturi.

Declarația ministrului turismului din Turcia a spus că el ar vrea să deschidă din data de 15 iunie, dar între a vrea și a putea este, evident, o mică mare diferență, în sensul că totul ține de povestea medicală. Au resurse și, în momentul de față, își organiează foarte bine partea de mese.

Se schimbă povestea de all inclusive în servire la masă, ceea ce înseamnă poate mai mult personal. Toate hotelurile din Antalya, cel puțin, nu știu foarte clar din Bodrum, lucrează la organizarea restaurantului”, a declarat Alin Burcea, vicepreşedintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×