TRAGEDIA unei tinere! Un ULTIM SELFIE i-a adus moartea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/09/2015, 10:20
TRAGEDIA unei tinere! Un ULTIM SELFIE i-a adus moartea GALERIE FOTO

O tânără din Australia a murit din cauza unui selfie după ce s-a prăbuşit într-o prăpastie de peste 200 de metri adâncime în momentul în care a încercat să îşi facă o poză pe o stâncă.

În cursul zilei de duminică Kristi Kafcaloudis, o studentă din Australia în vârstă de 24 de ani se afla împreună cu un grup de vizitatori pe muntele Trolltunga, din Norvegia, într-un loc pitoresc, care atrage sute de mii de turişti anual, potrivit Herald Sun.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tânăra s-a urcat pe o stâncă aflată chiar la marginea prăpastiei şi a rugat o persoană din mulţime să-i facă o fotografie. Cu toate acestea, s-a dezechilibrat şi a căzut în hăul adânc de aproape 300 de metri. O echipă de salvare a recuperat cadavrul tinerei după câteva ore.

Kristi Kafcaloudis se mutase în Norvegia în urmă cu o lună, dorind să studieze muzica la Universitatea din Bergen. Când s-a întamplat tragedia, fata se afla în excursie alături de colegii de facultate.

Citeste mai mult pe RTV.NET

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×