Tragedie în noaptea de Revelion! Tânăr mort în drum spre petrecere! Mașina lui s-a făcut praf

Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/01/2020, 12:40
Tragedie în noaptea de Revelion! Tânăr mort în drum spre petrecere! Mașina lui s-a făcut praf GALERIE FOTO
Tânărul a fost proiectat în afara mașinii. Sursa foto - facebook

Tragedie în noaptea de Revelion în Alba! Un tânăr de 27 de ani a murit în ultimele ore ale anului 2019. Acesta a fost implicat într-un accident rutier pe un drum din Apuseni.

Tragedie în noaptea de Revelion!

Evenimentul rutier s-a produs marţi seara, 31 decembrie 2019, în jurul orei 21.00 pe raza comunei Ocoliş. Conform martorilor, tânărul conducea un autoturism de teren şi circula cu viteză foarte mare pe drumul judeţean ce traversează această localitate.

La intrarea în satul Runc, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Mai mult de atât, tânărul nu avea nici centura de siguranţă pusă. A fost aruncat afară din autoturism şi s-a lovit la cap de un zid de beton.

Tânăr mort în drum spre petrecere!

Maşina s-a răsturnat sub pod de la o înălţime de circa 2 metri. Culmea, câţiva medici germani, cazaţi la o pensiune din apropiere, i-au acordat primul ajutor. aceștia au fost chemați într-un suflet de localnici.

Din păcate, în ciuda eforturilor disperate, doctorii nu au reuşit să îl salveze. S-au străduit câteva zeci de minte să îl readucă la viaţă pe şofer. Totul a fost însă în zadar. Nici sosirea unui echipaj medical de salvare (SMURD) de la Turda nu a schimbat datele problemei.

Medicii n-au putut face altceva decât să constate decesul şoferului. Victima se numeşte Brata Dan Ioan, locuia în Ocoliş şi se deplasa la o cabană din zonă pentru a sărbători revelionul cu prietenii.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleanţe, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris un prieten pe pagina acestuia de pe Facebook.

”Seara trecută, în jurul orei 19,50, în afara localităţii Runc, un bărbat de 27 de ani, din Ocoliş, în timp de conducea un autoturism a pierdut controlul asupra acestuia.

A rulat aproximativ 100 de metri pe un teren agricol după care autoturismul s-a răsturnat in albia unui pârâu. În urma accidentului, şoferul a decedat”, au transmis și cei de la IPJ Alba

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×