Tragedie în Mexic! Un model a murit în urma a doua operații estetice

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 19:49
Tragedie în Mexic! Un model a murit în urma a doua operații estetice GALERIE FOTO
Elena Carolina Sada Sandoval a încetat din viață la puțin timp după operații. Sursa foto - facebook

Tragedie în Mexic acolo unde un model în vârstă de 32 de ani a murit, după ce a făcut două operații estetice. Elena Carolina Sada Sandoval, pe numele ei, un fotomodel și creatoare de modă din Mexic, a fost la o clinică din Monterey în data de 7 decembrie.

Tragedie în Mexic!

Conform actelor de internare, Carolina a făcut două operații estice, o rinoplastie și o liposucție. Din păcate la doar câteva ore după ce a fost supusă intervențiilor estetice, Carolina Sada a murit în urma unui stop cardiac, chiar la clinica unde se afla.

Imediat după decesul Carolinei, familia acesteia a solicitat autorităților să investigheze dacă a fost vorba de neglijență medicală în cazul celor două operații estetice la care a fost suspusă aceasta. Autoritățile au deschis o anchetă în acest sens.

Un model a murit în urma a doua operații estetice

De remarcat că tânăra era mamă a doi copii. „Parcă nu îmi vine să cred așa ceva, este ca un vis extrem de urât din care fac eforturi să mă trezesc și nu reușesc. Refuz să cred că ea nu mai este.

Este copilul meu frumos, copilul meu care nu a făcut rău nimănui niciodată. A mers la clinică pentru două operații estetice”, a transmis mama Carolinei presei locale, la puțin timp după ce decesul a fost confirmat.

Veste i-a lăsat înmărmuriți pe fanii acesteia. Carolina avea mii de urmăritori în mediul online şi strângea mereu numeroase aprecieri și comentarii cu fiecare poză sau clip pe care îl urca pe diferite rețele de socializare.

„Dumnezeule, în ce lume trăim. Nimic nu mai este sigur. Carolina era atât de frumoasă, atât de generoasă. Împărtășea cu noi zilnic idei despre cum să trăim mai bine.

Ne explica cum să ne ferim de diferite tentații ale vieții. Ne oferea sfaturi și ne scria chiar și în privat”, a mărturisit un fan al modelului

„Este atât de păcat. Carolina făcea parte din viața noastră. Trăim într-o lume în care azi ești, mâine nu. Din ce am înțeles era vorba despre două operații estetice minore”, a mai postat un fan pe pagina modelului

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×