Tragedie în Marea Britanie! Două vedete de televiziune s-au sinucis împreună

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 15:53
Tragedie în Marea Britanie! Două vedete de televiziune s-au sinucis împreună GALERIE FOTO
Cei doi gemeni s-au spânzurat. Sursa foto - facebook

Tragedie în Marea Britanie acolo unde gemenii Bill și Joe Smith (32 de ani), cunoscuți din seria „My Big Fat Gypsy Wedding”, au fost găsiți morți.

Tragedie în Marea Britanie!

Conform primelor informații, cei doi s-ar fi spânzurat de un copac din apropierea unei ferme de la marginea orașului britanic Kent.

„Ancheta cu privire la circumstanțele morții lor este în desfășurare, dar în prezent nu există suspiciunea unei crime, ci este vorba, cel mai probabil, despre o sinucidere

Două vedete de televiziune s-au sinucis împreună

Am fost alertați de mai mulți localnici. Imaginea găsită la fața locului este una ruptă din filme. Înfiorător

Este vorba despre doi tineri, doi copii care aveau viața în față. Rămâne de văzut ce i-a încemnat să recurgă la acest gest.

Am înțeles că discutăm despre doi oameni care apăreau des la televizor, doi oameni care aveau un show al lor la o televiziune.

Destinul, posibil. Cine știe de ce au dorit să sfârșească așa”, a anunțat un purtător de cuvânt al poliției din Kent

De altfel, cei doi frați erau cunoscuți cu episoade depresive. Joe a fost diagnosticat cu cancer, ceea ce i-a dat peste cap la momentul respectiv. Se pare însă că acesta reușise să învingă boala.

„Big Fat Gypsy Weddings” este un serial britanic difuzat de Channel 4, care explorează viețile și tradițiile unor familii de nomazi irlandezi, în timp ce unul dintre ei se pregătește de nuntă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×