Tragedie în lumea serialelor turcești. Actorul Burak Ozcivit este în doliu

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 22:16
Tragedie în lumea serialelor turcești. Actorul Burak Ozcivit este în doliu
Burak Ozcivit şi soţia sa sunt în doliu

Actorul Burak Ozcivit este în doliu. Tatăl soţiei sale, Fahrye Evcen, a murit. Acesta suferea de mai mult timp ce cancer, iar de curând a pierdut lupta cu teribila boală.

Actorul Burak Ozcivit este în doliu

Burak Ozcivit şi Fahrye Evcen vor fi ajutaţi să treacă peste pierderea lui Ramazan Evcen de micuţul cuplului, Koran, care peste două luni va împlini un an.

Burak Ozcivit şi Fahrye Evcen au făcut nuntă în anul 2007, mireasa ştiind încă de pe atunci unde se bagă. Burack Ozcivit este un superstar al Tuciei şi unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din Europa. Burack Ozcivit a câştigat titlul de Best Model of şi a obţinut locul 2 la nivel mondial.

Soţia lui Burack, Fahrye, una dintre cele mai frumoase 30 de femei ale planetei

De asemenea, Fehryie este una dintre cele mai fumoase 30 de femei ale planetei. Aceasta a obţinut locul 9 cu o nominalizare pe lista celor mai frumoase femei într-un top făcut de publicația Buzznet.

În top se mai regăsesc, Angelina Jolie, Adriana Lima,Emma Watson… etc. Burack este asaltat de fane, astfel că jurnaliştii au pus căsătoria celor doi sub semnul întrebării.

Publicația Aksam scria la începutul anului că cei doi au devenit doi ”străini care stau în aceeași casă” și că divorțul va interveni în câteva luni.

Anul trecut, presa din Turcia a mai scris că soţia lui Burack a făcut o criză de gelozie după ce actorul turc a filmat o reclamă cu Inna, despre cei doi apărând oarece zvonuri.

Actorul turc încearcă să îşi ţină viaţa intimă departe de ochii presei, astfel că nimeni nu ştie ce se petrece în casa celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×