Tragedie în Italia. O mașină a intrat într-un grup de turiști. 6 persoane au murit

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 09:45
Tragedie în Italia. O mașină a intrat într-un grup de turiști. 6 persoane au murit
6 morți în Italia după ce o mașină a intrat într-un grup de turiști germani. Sursa foto: tg24com.mediaset.it

Tragedie în localitatea Lutago din Italia: o mașină a intrat într-un grup de turiști germani, care se aflau la marginea unei străzi.

6 morți după ce o mașină a intrat într-un grup de turiști în Lutago, Italia

În urma impactului dintre autovehiculul care circula cu viteză și pietoni, 6 persoane au murit și alte 11 au fost rănite.

Nefericitul eveniment s-a produs azi noapte în jurul orei 01:15. La fața locului au ajuns peste o sută de salvatori, după ce autoritățile au fost alertate de cele întâmplate.

Cei 11 răniți sunt în stare gravă, scrie presa italiană

Turiștii se aflau lângă un autocar atunci când au fost loviți. Una dintre turiste a fost transportată de urgență cu elicopterul la clinica din Innsbruck, Austria.

Accidentul a fost produs, notează presa italiană, de un tânăr de 28 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit tgcom24.mediaset.it, cei 11 răniți se află în condiții foarte grave, medicii fiind rezervați deocamdată să facă pronosticuri despre starea lor de sănătate.

Lutago este un sat de munte din provincia autonomă Bolzano, nordul Italiei.

Este una dintre localitățile cele mai căutate în sezonul de ski, aparținând comunei Ahrntal din Tirolul de Sud. Satul este plin de turiști mai tot anul și dispune de câteva hoteluri precum și numeroase magazine ori centre de recreere cu piscină interioară.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×