Tragedie în familia lui Snoop Dogg! Nepotul artistului a murit

Alex Năstase   
în Stiri mondene
28/09/2019, 18:37
Tragedie în familia lui Snoop Dogg! Nepotul artistului a murit
Nepotul lui Snoop a încetat din viață. Sursa foto - facebook

Tragedie în familia lui Snoop Dogg! Astfel, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume traversează o perioadă dificilă. Nepotul său a murit la numai 10 zile de la naștere. Cel care a făcut anunțul despre moartea bebelușului a fost chiar tatăl copilului, Corde Broaudus, nimeni altul decât fiul lui Snoop Dogg. Din păcate, micuțul a încetat din viață la puțin timp după venirea pe lume în ciuda eforturilor disperate ale medicilor.

Tragedie în familia lui Snoop Dogg!

„Fiul meu a făcut tot ce trebuia să facă în cele 10 zile pe Pământ. A adus multă dragoste și multă energie pozitivă”, a spus Corde Broadus, care a precizat că bebelușul i-a murit în brațe. Snopp Dogg a transmis și el un mesaj pe contul său de Instagram: „Dacă te confrunți cu ceva ce nu înțelegi, alege să ai încredere în Dumnezeu. Amintește-ți de tot ce El a făcut pentru tine…”.

Decesul a survenit pe data de 25 septembrie, iar anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a lui Corde, care a publicat și un filmuleț sfâșietor în care micuțul este învelit într-o păturică la spital. De altfel, în imaginile care i-au emoționat pe toți fanii, bebelușul era mângâiat de mama lui la Terapie intensivă. Mai mult de atât, sora mai mare a copilului, pe nume Eleven, își săruta fratele în speranța că totul urma să fie bine.

Tragedie în familia lui Snoop Dogg! Snoop
Snoop a postat un mesaj pe o rețea de socializare. Sursa foto – facebook

Nepotul artistului a murit

Vestea că micuțul a murit atât de repede i-a șocat pe toți apropiații familiei. „Fiul meu Kai a adus atât de multă dragoste în această lume. Energia sa va dăinui și aceste 10 zile de iubire vor fi mereu speciale pentru noi. Hai ca toți să prețuim viața și pe cei pe care îi iubim cât timp suntem aici”, a scris Corde în dreptul filmulețului. Și soția lui Snoop, Shante a postat un filmuleț în care plânge în timp ce cântă o piesă emoționantă.

Bebelusul Kai a murit subit, însă până în acest moment nu s-a specificat care a fost cauza decesului. Urmează ca doctorii să comunice familiei motivul exact pentru care s-a produc această tragedie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×