Mario Iorgulescu, transferat la un spital din Italia pe banii părinților! Acuze din partea familiei tânărului ucis în accident

Alex Năstase   
în Stiri mondene
25/09/2019, 15:01
Mario Iorgulescu, transferat la un spital din Italia pe banii părinților! Acuze din partea familiei tânărului ucis în accident GALERIE FOTO
Mario Iorgulescu a ajuns într-un spital din Italia. Sursa foto - facebook

Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din Italia pe banii părinților! Acesta a părăsit țara la începutul săptămânii, după ce Gino Iorgulescu și soția lui au insistat ca fiul lor să fie dus la o unitate medicală din Milano. Culmea, doctorii de la Elias nu au fost de acord, dar transferul a fost făcut în cele din urmă. Antena 3 scrie că mutarea lui Mario Iorgulescu în străinătate a costat aproape 100.000 de euro. Tânărul a fost transportat cu un avion care aparţine Ministerului Sănătăţii din Turcia.

Mario Iorgulescu, transferat la un spital din Italia pe banii părinților!

Toți banii au fost achitați de familia Iogulescu. De altfel, mama şi tatăl lui au pregătit totul pentru ca Mario să ajungă în străinătate ca să continue tratamentul acolo. Între timp, tatăl lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a reacționat după decizia luată de familia Iorgulescu, aceea de a-l muta pe Mario din Spitalul Elias la o clinică din străinătate. „Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere”, a declarat acesta pentru Știrile TVR.

Interesant este că nici procurorul de caz nu a știu că Mario Iorgulescu urma să fie mutat la Milano. Săptămâna trecută acesta a bătut drumul până la Spitalul Elias pentru a afla dacă-l poate audia pe fiul Ligii Profesioniste de Fotbal. Medicii nu i-au dat însă undă verde. La câteva zile distanță, procurorul a aflat telefonic, de la un medic de la „Terapie Intensivă”, că s-au demarat procedurile pentru ca Mario Iorgulescu să fie transferat la o clinică în străinătate.

Mario Iorgulescu, transferat la un spital din Italia pe banii părinților! Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu era un pasionat de viteză. Sursa foto – facebook

Procurorii de caz nu știau de transfer

Bogdan Staicu, procuror şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a declarat pentru cotidianul Libertatea că Parchetul nu știa în ce stadiu erau procedurile de transfer ale lui Mario Iorgulescu atunci când procurorul de caz a primit apelul. „Încă așteptăm o comunicare oficială de la Elias ca să înțelegem și noi motivele transferului”, a punctat Staicu. De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu știa nici țara unde urma să fie transferat Iorgulescu jr sau dacă a fost transferat deja.

Pe lângă comunicarea oficială de la Elias, așteptăm și fișa de observație medicală. În funcție de ce scrie acolo, o să se stabilească acțiunile procurorilor”, declara Staicu. Vă readucem aminte că Mario Iorgulescu a intrat cu mașina într-un alt autoturism staționat. În urma accidentului produs la 240 de km la oră a rezultat decesul unui tânăr. La analize a reieșit că fiul președintelui LPF era beat și drogat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×