Doi apropiați ai lui Mario Iorgulescu au murit în circumstanțe teribile, anii trecuți

Doi apropiați ai lui Mario Iorgulescu au murit în circumstanțe teribile, anii trecuți
Doi dintre apropiații lui Mario Iorgulescu au murit în circumstanțe dramatice. Sursa foto: libertatea.ro

Doi dintre apropiații lui Mario Iorgulescu au murit în circumstanțe teribile în ultimii ani, iar presa mondenă spune că fiul Ligii Profesioniste de Fotbal ar atrage moartea, că la mijloc ar fi vorba chiar despre un blestem. Doi dintre bodyguarzii lui Mario au sfârșit în circumstanțe terifiante: unul a fost călcat de tren, celălalt a fost doborât de un cancer agresiv.

Bodyguarzii lui Mario Iorgulescu au sfârșit tragic: unul călcat de tren, altul lovit de cancer

Oamenii din cercul de apropiați ai lui Mario susțin că una dintre gărzile de corp care îl însoțeau peste tot a fost călcat de tren în timp ce încerca să traverseze cu mașina calea ferată, fără a se asigura înainte. Bodyguardul respectiv era un fost militar care s-a luptat cu talibanii în Afganistan.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Celălalt bodyguard al lui Iorgulescu, Mihăiță Castet, a avut cancer osos. A urmat mai multe tratamente, printre care unul naturist în Spania. Tratamentele pe care Mihăiță le urma nu au avut efecte, iar tânărul a încetat din viață. Acesta a murit la spital, unde a ajuns în faza terminală a bolii, conform surselor contactate de spynews.ro.

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu a ajuns în stare gravă la spital după accidentul din 8 septembrie. Sursa foto: libertatea.ro

Mario Iorgulescu a făcut accident pe 8 septembrie

Reamintim faptul că Mario Iorgulescu a fost implicat într-un grav accident rutier în noaptea de 8 septembrie, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani, Dani Vicol, tată a doi copii. Înmormântarea victimei accidentului provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, care gonea cu 240 de kilometri la oră, va avea loc mâine, în Rudeni, acolo unde este îngropată și sora lui, care s-a stins din viață timpuriu.

În ceea ce privește starea lui Mario Iorgulescu, aceasta rămâne în continuare gravă, conform ultimelor informații furnizate de medicii de la Elias. Acesta este ventilat și ținut sub supraveghere medicală.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×