Drama neștiută a fratelui lui Dinu Maxer! A murit în accident de tramvai

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 12:51
Drama neștiută a fratelui lui Dinu Maxer! A murit în accident de tramvai
Dinu Maxer a trecut printr-o adevărată dramă, când avea doar 14 ani. Sursa foto: romaniatv.net

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri ale showbiz-ului românesc, iar zâmbetul pare să nu-i lipsească niciodată de pe buze. Puțină lume știe, însă, că Dinu Maxer a trăit în trecut o mare dramă. Îndrăgitul artist și-a pierdut fratele în urma unui grav accident de tramvai.

Fratele lui Dinu Maxer a murit când artistul avea doar 14 ani

Tragedia a avut loc pe când Dinu Maxer era un tânăr de doar 14 ani, însă acesta va purta cu siguranță în suflet pentru totdeauna amintirea dureroasă. Micuțul de doar 10 ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de tramvai produs pe bulevardul Mihai Bravu din Capitală. Într-un interviu acordat recent, Dinu a vorbit deschis despre cea mai tristă zi din viața sa.

S-a întâmplat în anul 1988. Fratele meu a plecat să cumpere pâine. N-a mai apucat să se întoarcă, pentru că a fost călcat de tramvai. A intrat în comă, iar a doua zi a murit. Eu aveam 14 ani. Eram apropiat de el, nici n-am putut merge la înmormântare, din cauza unui examen. Mi-l amintesc într-un mod frumos. Îl alintam pe fratele meu cu numele Getty”, a povestit Dinu Maxer, vizbil afectat de această dramă uriașă.

Dinu Maxer are o familie fericită. Sursa foto: click.ro
Dinu Maxer are o familie fericită. Sursa foto: click.ro

Dinu și Deea Maxer, un cuplu fericit

După această cumpănă pe care viața i-a scos-o în cale la o vârstă fragedă, Dinu Maxer a găsit puterea de a zâmbi din nou, grație soției sale, Deea. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu zece ani, chiar pe malul Mării Negre, iar acum așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Chiar dacă au o familie fericită, se mai gândesc uneori – în glumă, bineînțeles- la divorț.

Tot glumesc cu Dinu și îi zic, ce ar fi să băgăm noi divorț, să ne anunțăm înainte părinții să nu facă infarct acasă, divorțăm, poate o să am și eu emisiunea mea, tu la altă emisiune pe un alt post de TV, facem carieră, bani, apoi ne împăcăm.

Mie nu mi-a ieșit niciodată în față un ispit, adică n-am văzut niciodată un bărbat mișto la care să mă uit ca și cum l-aș avea ca partener sau amant, niciodată! Niciodată nu m-am gândit la o chestie sexuală, nicidecum. Iar legat de femei, am o poantă drăguță, având în vedere că între mine și Dinu sunt 16 ani diferență, amanta potrivită pentru bărbatul meu încă nu s-a născut. Eu le îmbin pe toate așa că nu cred că există vreo tentație pentru el, decât eu, evident”, a dezvăluit Deea Maxer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×