Top 4 zodii care înșală fără rușine. Surpriza de pe primul loc

Dan Suta   
în Horoscop
16/04/2020, 14:16
Top 4 zodii care înșală fără rușine. Surpriza de pe primul loc
4 zodii înșală fără rușine. Sursa foto: pixabay.com

4 zodii sunt experte la înșelat. Nu vor fi prinse niciodată și știu cum să își ascundă infidelitățile, ba chiar unele dintre ele îi fac pe parteneri să se simtă prost. Iată un top fără perdea!

Top 4 zodii care înșală cu zâmbetul pe buze

Locul 4: Zodia Pești. Chiar dacă e mai melodramatic de fel și avid de atenție, extrem de romantic și uneori insuportabil de siropos cu partenerul de viașă, nativul Pești nu se sfiește atunci când pune ochii pe cineva și poate înșela fără nicio problemă.

Partea proastă vine după actul consumat. Acest semn de apă se simte vinovat, iar remușcările îl urmăresc mult timp în relație. Dacă sunt prinși în fapt, știu cum să se victimizeze astfel încât tot ei să cadă în picioare, precum pisica.

Locul 3: Zodia Capricorn. Capricornul nu pune mare preț pe sentimente. E mai degrabă practic și își urmărește pornirile de moment. De altfel, în relațiile de iubire este destul de distant și rece.

Acest nativ nu suportă să i se ceară socoteala în legătură cu ce face în timpul liber, iar dacă persoana iubită îl bănuiește de ceva, e în stare să rupă relația pentru că se simte ofensat.

Scorpionul își șterge bine urmele

Locul 2: Zodia Fecioară. Nativul de pământ are concepții diferite despre cum se poate întreține o relație. Fecioara consideră că înșelatul poate ajuta la a ține aprinsa flacăra pasiunii pentru că își dorește să experimenteze mereu ceva nou.

Locul 1: Zodia Scorpion. Scorpionul nu se mulțumește cu o singură relație. Acest semn de apă este extrem de volatil de fel și își dorește să își experimenteze fanteziile cu persoane diferite, nu doar cu cea căreia i-a promis iubire eternă.

Nativul de apă nu poate fi prins căci își șterge foarte bine urmele, deci partenerul de viață al acestuia va rămâne doar cu îndoiala, fără nicio altă probă concretă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×