De ce zodia Scorpion ne atrage ca un magnet. Se face ușor de respectat și are un mic secret

Dan Suta   
în Horoscop
15/04/2020, 11:34
De ce zodia Scorpion ne atrage ca un magnet. Se face ușor de respectat și are un mic secret
Zodia Scorpion, una dintre cele mai misterioase. Sursa foto: pixabay.com

Zodia Scorpion atrage, de obicei, toate privirile în locul în care pășește. Are un magnetism aparte și o carismă cu care poate câștiga orice atenție își dorește. Pentru că nu există persoane fără slăbiciuni, au și cei născuți în acest semn de apă una, dar nu o vor recunoaște niciodată.

Zodia Scorpion, cu bune și cu rele

Scorpionul se face ușor de respectat pentru că este un bun manipulator. Este nativul care știe să convingă cel mai bine, chiar și atunci când nu are dreptate.

Se poate spune că expresia „O întorci ca la Ploiești” a fost făcută pentru nativul de apă. Chiar dacă minte de multe ori conștient că doar așa își va atinge țelul, Scorpionului îi pare rău după aceea, dar nu își va cere iertare niciodată.

Scorpionii sunt, în realitate, destul de timizi

Una dintre caracteristicile ascunse ale persoanelor născute în zodia Scorpion, de care nu poate scăpa nici la bătrânețe, este timiditatea. Chiar dacă mulți Scorpioni par histrionici la prima vedere, în realitate ei sunt destul de timizi și vor să braveze cu tot felul de lucruri.

Scorpionul este, pe lângă un mare manipulator, un foarte bun analist. Cei născuți în această zodie pot oricând să urmeze o carieră de politician, una de jurnalist sau chiar de detectiv particular.

Le place să desfacă firul în patru și să descopere adevăratele cauze ale unor evenimente. Nu se conformează cu ceea ce li se spune și sunt puși pe investigat mai mereu.

Scorpionii sunt foarte buni și la a face PR. Dacă vrei să ai succes și nu știi cum să te promovezi, ai nevoie de mintea strălucită a acestui nativ de aer. Evident că o va face contracost, iar tarifele pe care le cere de obicei pot fi foarte mari, căci și munca lui este titanică.

În dragoste este destul de banal, ba chiar tradiționalist, atunci când are o relație serioasă. Cei născuți în zodia Scorpion se descătușează doar când este singur. Atunci ies la iveală anumite fantezii despre care nu este locul să scriem aici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×