Horoscop karmic pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Gemenii și Scorpionii, puși în situații inedite

Dan Suta   
în Horoscop
13/04/2020, 10:27
Horoscop karmic pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Gemenii și Scorpionii, puși în situații inedite
Horoscop karmic pentru tot restul lunii aprilie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Vă oferim cel mai nou horoscop karmic, valabil până la finalul lunii aprilie 2020. Zodiile de apă și de aer vor avea parte de tot felul de provocări în această perioadă importantă.

Horoscop karmic pentru finalul lunii aprilie

Zodiile de apă. Racii se văd nevoit să facă eforturi suplimentare pentru a se integra în grupuri noi, chiar dacă ele sunt doar virtuale deocamdată. Vor redescoperi arta dialogului de la distanță și își vor da seama că se pricep foarte bine la convins oameni atunci când vor să obțină ceva.

Scorpionii sunt puși în situații familiale inedite. Cineva din familie îi va ruga tot felul de lucruri, iar unele sarcini îi vor debusola destul de tare pe acești nativi. Vor face față în cele din urmă. Peștii au o perioadă destul de confuză, motiv pentru care vor solicita non-stop ajutor.

Fecioarele fac schimbări radicale

Zodiile de aer. Gemenii sunt puși și ei în situații destul de ciudate, în sensul că trebuie să facă față unor situații complicate din punct de vedere profesional. Poate fi vorba despre anumite plăți, despre anumite urgențe pe care le-au ignorat la vremea lor.

Balanțele și Vărsătorii au o săptămână ceva mai liniștită. Își reclădesc echilibrul și se simt înțeleși și acceptați de cei din jur.

Zodiile de foc. Berbecii pun la cale tot felul de planuri, unele dintre ele nefiind pe placul celor din jur. E vorba despre niște afaceri noi, despre niște investiții care ar merita o analiză mai amplă.

Leii sunt în continuare nemulțumiți de felul în care evoluează cariera lor, dar vor lua câteva decizii importante în perioada asta. Săgetătorii trec de la o stare la alta, de la îngrijorare la bucurie și viceversa.

Zodiile de pământ. Taurii se concentrează exclusiv asupra muncii. Culeg roadele implicării lor asidue la locul de muncă și sunt bucuroși din acest punct de vedere.

Capricornii trebuie să lase garde jos, să adopte un ton mai împăciuitor, chiar dacă în continuare vor exista provocatori.  E săptămâna în care pot da dovadă de diplomație.

Fecioarele trăiesc senzații care mai de care mai stranii. Ajung la concluzia că își doresc cu totul altceva de la viață, că vor ca lucrurile să se schimbe radical și vor face, treptat, pași spre asta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×