Horoscop karmic pentru săptămâna 13 – 19 aprilie. Perioadă favorabilă pentru zodiile de aer

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/04/2020, 20:08
Horoscop karmic pentru săptămâna 13 – 19 aprilie. Perioadă favorabilă pentru zodiile de aer
Horoscop karmic, în perioada 13-19 aprilie

Horoscopul karmic pentru perioada 13-19 aprilie aduce multă instabilitate, decizii contradictorii, îndeosebi politice, iar acest lucru va agita apele și mai mult. Semnele de aer Balanță, Gemeni și Vărsător traversează o perioadă favorabilă, în continuare.

Horoscop karmic pentru perioada 13 -19 aprilie: o săptămână care poate aduce liniște

Va urma o săptămână destul de ciudată cu o mulțime de decizii contradictorii, în special politice care îi va agita și mai mult pe români. Fiind o țară cu ascendentul în Vărsător la noi totul este atipic.

Semnele de Foc : Berbec, Leu și Săgetător  vor să își conserve energia pentru zile mai bune. Karma reprezintă rezultatul acțiunilor fiecărei persoane.

Berbecii trebuie să își rezolve treburile financiare cât mai repede. Îi pândește o promovare, un fel de bonus și ar fi o ocazie foarte bună, deoarece banii le apar în cale, au resurse financiare. Se cere multă concentrare pentru a termina rapid cu hârtiile. O cină în familie le-ar prinde foarte bine.

Leii au vise ciudate și nu pot dormi liniștiți, de câteva săptămâni bune. Pot părea ciudate și țind să nu le bage în seamă. Sfatul astrelor este, totuși, să le noteze ca să nu le uite. La un timp după, uitați-vă peste ele, pentru că s-ar putea să existe o legătură între ele.

Săgetătorii duc lipsă de concentrare. Poate fi din cauza serviciului sau nevoia apropiaților de a le fi alături într-un proiect personal. Cu toate acestea, săptămâna arată bine, vor putea pune în aplicare multe proiecte. Mai multă grijă la alimentație.

Cele mai irascibile vor fi semnele de Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn

Capricornului îi lipsește energia fizică și mentală și, parcă, nu găsește motivația pentru a-și face zielele mai animate. Nu vrea nimic, nu îi convine nimic și pică foarte ușor într-o letargie amețitoare. Se simte nedreptățit, singur pe lume și abandonat.

Taurii au câteva idei incredibil de bune, care ar putea apărea încă de luni. Sfatul este să le noteze rapid pentru a nu dispărea din minte, altfel riscă să le piardă definitiv. Cu toate problemele pe care le au, s-ar putea să aibă un început de săptămână frenetic și pot pierde constanța.

Fecioarele s-ar putea să aibă parte de mai multă afecțiune, zilele acestea. Fie că vorbim de partenerul de viață, fie că vorbim de un prieten apropiat sau de colegul de muncă.  S-ar putea să te enerve puțin atitudinea lui, dar nu riposta. Sfârșitul săptămânii va aduce normalitatea în viața ta.

Semnele de Aer sunt favorizate pe originalitate și mental. Racul, Peștii și Gemenii ar putea fi afectate emoțional

Rac: O persoană pe care o aștepți de multă vreme ar putea apărea. Fie că vorbim de o vizită, un telefon sau un mesaj. Te va surprinde plăcut și vei fi foarte fericit de această întâlnire, chiar și online. Vor fi discuții interesante și poți afla secrete.

Gemenii vor întâmpina ceva probleme la serviciu, pentru că un coleg își va da demisia brusc, fără să anunțe, iar plecarea lui nu va veni într-un moment bun. Încearcă să vorbești cu el, să înțelegi de ce a plecat. Doar așa vei scăpa de anxietate.

Peștii vor avea o săptămână plină de bani, în minte. Se vor gândi doar la cum să rezolve problemele financiare, cum se vor descurca material în perioada următoare și vor amplifica situația mai mult decât este cazul. E nevoie de mai multă relaxare, pentru că nu vei rezolva nimic dacă te agiți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×