Saturn a intrat în zodia Vărsător pentru următorii 3 ani. Cum influențează fenomenul cele 12 zodii

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/03/2020, 14:56
Saturn a intrat în zodia Vărsător pentru următorii 3 ani. Cum influențează fenomenul cele 12 zodii
Saturn a intrat în zodia Vărsător pentru următorii 3 ani. Cum influențează fenomenul cele 12 zodii. Sursa foto: pixabay.com

Saturn a intrat în zodia Vărsător pe 22 martie 2020 și va tranzita acest semn zodiacal în următorii 3 ani, fenomen care ne influențează atât individual, cât și la nivel de grup. Saturn în Vărsător le predă celor 12 zodii lecții despre umanitate, fraternitate și egalitate.

Planeta Saturn va tranzita zodia Vărsător în următorii 3 ani

Saturn în Vărsător le cere oamenilor să se adapteze la un nou stil de viață, să îmbrățișeze schimbările și mai ales, să-și unească forțele pentru aceleași scopuri în societate. De asemenea, acest tranzit al planetei Saturn impune și anumite restricții pe care mulți dintre noi le vor simți ca o povară.

Saturn iubește adevărul, în timp ce Vărsătorul iubește exprimarea nestingherită, așadar perioada aceasta zodiile vor avea parte de multe lecții. Pe de altă parte zodiile care vor avea ceva de ascuns și vor apela la ascunzișuri trebuie să știe că vor fi taxate mai târziu.

Totodată, Saturn în Vărsător va restabili ordinea mondială, iar la final oamenii vor avea mai mult grijă unul de celălalt, dar și de planetă. Este o perioadă în care semnele zodiacale vor da mâna de la mână pentru a traversa o perioadă mai grea.

Cum influențează Saturn în Vărsător cele 12 zodii

Berbec

Ai senzația că îți sunt îngrădite limitele și te simți constrâns în cercul tău de prieteni. Acum ai ocazia să-ți îndrepți atenția spre un job care necesită mai multă atenție în slujba celorlalți.

Taur

Informațiile acumulate în ani intenși de studiu te determină să împărtășești cu ceilalți ceea ce știi. Ai idei mărețe și originale care te vor ajuta să-ți pui pe picioare propria afacere.

Gemeni

Ești capabil să o iei de la capăt și să înveți lucruri noi. Ești mândru de principiile de viață după care te ghidezi pentru că te ajută să lași loc altruismului.

Rac

Lasă frica și temerile deoparte și deschide-ți mintea pentru noi oportunități. Încearcă să nu mai depinzi de ceilalți și descurcă-te singur, mai ales din punct de vedere financiar.

Leu

Învață să fii matur și deschis în relația cu partenerul de viață. În timp ce unii se căsătoresc în anii următori, alții renunță la viața de familie preferând singurătatea.

Fecioară

Se anunță numeroase schimbări la nivel profesional care te vor ajuta să-ți descoperi vocația sau o nouă pasiune. Mare atenție și la sănătate, ai grijă să nu te îmbolnăvești.

Balanță

Ai multe lucruri de învățat la capitolul iubire, în special lecția iubirii necondiționate. Nu mai aștepta nimic la schimb și dăruiește atenție și tandrețe jumătății tale.

Scorpion

Înainte de a-ți face planuri noi legat de viitor pune pe hârtie câteva idei după care să te ghidezi. Fii mai responsabil în relația cu membrii familiei.

Săgetător

Nu te mai ghida după prejudecăți și lasă-ți mintea să te ghideze spre alte orizonturi. Trebuie să înveți să comunici și să-ți exprimi sentimentele pe care le-ai ținut în frâu până acum.

Capricorn

Ai de dat numeroase teste înainte de a fi declarat responsabil. Fii echilibrat în ceea ce privește partea financiară și ajută-i mai mult pe oamenii din preajma ta.

Vărsător

Desprinde-te de trecut și ghidează-ți viața după idei originale și revoluționare. Organizarea și calmul te vor ajuta să treci peste multe obstacole care-ți vor schimba viața în bine.

Pești

Te simți obosit și traversezi o perioadă de neliniște și frământări la locul de muncă. Te retragi tot mai mult și te închizi în tine pentru că nu mai simți nevoia să comunici cu ceilalți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×