Tom Cruise își duce la îndeplinire proiectul la care visează de ani întregi! NASA a confirmat că actorul va filma la bordul Stației Spațiale Americane

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 22:47
Tom Cruise își duce la îndeplinire proiectul la care visează de ani întregi! NASA a confirmat că actorul va filma la bordul Stației Spațiale Americane
Tom Cruise vrea să filmeze un lungmetraj în spațiu, la bordul Stației Spațiale NASA. Sursa foto: Captură Video

Filmările pentru  „Mission: Impossible 7”, începute în urmă cu câteva luni în Italia au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, iar lansarea în cinematografe a continuării peliculei „Top Gun”, așteptată cu mare interes de fani a fost reprogramată în decembrie și nu este exclus să sufere noi amânări, având în vedere că răspândirea noului tip de coronavirus este tot mai agresivă pe zi ce trece. În aceste condiții, Tom Cruise, protagonistul celor două filme are timp suficient să lucreze la un nou proiect, cel mai îndrăzneț din întreaga sa carieră.

Tom Cruise va filma la bordul Stației Spațiale Americane. NASA confirmă informația

Este vorba despre un lungmetraj ale cărui filmări urmează să aibă loc tocmai în spațiu, la bordul Stației Spațiale Americane. Iar dacă încă vă gândiți că este doar un vis care nu va deveni realitate niciodată, ei bine, trebuie să știți că starul american a purtat deja o primă rundă de discuții cu cei de la NASA, iar aceștia s-au arătat extrem de încântați de idee.

Ba chiar sunt deschiși la o colaborare care ar însemna nu doar o premieră extraordinară în istoria cinematografiei, ci și „să inspire o nouă generaţie de ingineri şi de cercetători pentru proiecte ambiţioase”, după cum a anunțat directorul Jim Bridenstine într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

SpaceX şi NASA pregătesc o misiune istorică pentru 27 mai cu, pentru prima oară din 2011, decolarea astronauţilor în spaţiu din Statele Unite şi nu la bordul unei rachete ruseşti. O rachetă Falcon 9 a SpaceX trebuie să transporte o nouă capsulă Crew Dragon cu doi astronauţi americani, Bob Behnken şi Doug Hurley, la Staţia Spaţială Internaţională.

Nici Elon Musk și nici reprezentanții companiei sale nu au confirmat, însă, implicarea în filmul pe care îl pregătește Tom Cruise. Chestionat de Bridenstine pe marginea acestui subiect, antreprenorul american s-a rezumat să spună doar  că proiectul „ar trebui să fie foarte amuzant”.

Continuarea „Top Gun”, amânată până în decembrie

Între timp, fanii așteaptă cu nerăbdare „Top Gun: Maverick”, continuarea celebrului film lansat în 1986, tot cu Tom Cruise în rol principal. Din păcate, lansarea a fost amânată până în decembrie 2020, ca urmare a pandemiei de coronavirus, iar producătorii nu exclud ca termenul să fie prelungit, în condițiile în care specialiștii susțin că iarna va aduce un al doilea val de îmbolnăviri.

Sequel-ul urma să fie lansat pe 24 iunie, cu ocazia aniversării celor 34 de ani de la original, însă cu toții suntem nevoiți să avem răbdare până spre sfârșitul anului. Cert este că actorul american își va relua rolul pilotului Pete „Maverick” Mitchell, pentru o nouă serie de aventuri care ne vor tăia răsuflarea.

Ştiu că mulţi dintre voi aţi aşteptat 34 de ani. Din păcate, va dura puţin mai mult. „Top Gun: Maverick” va zbura în decembrie. Rămâneţi în siguranţă„, a scris Cruse pe contul său Twitter. Din distribuţie vor mai face parte Val Kilmer, care îi va da încă o dată viață lui Tom „Iceman’ Kazansky, alături de nume noi precum Jon Hamm, Lewis Pullman şi Carles Parnell.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×