Toboșarul celebru Kenny Dixon a murit la doar 27 de ani după un accident auto

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/10/2019, 16:51
Toboșarul celebru Kenny Dixon a murit la doar 27 de ani după un accident auto GALERIE FOTO
Toboșarul celebru Kenny Dixon a murit. Surs foto: newschannel9.com

Lumea muzicii este din nou în doliu, după ce toboșarul Kenny Dixon a murit la doar 27 de ani, după ce a fost implicat într-un accident de mașină! Acesta făcea parte din trupa de muzică country Kane Brown. Informația morții sale timpurii a venit chiar de la colegii săi de trupă.

Toboșarul celebru Kenny Dixon a murit într-un accident de mașină

„Cu tristețe profundă confirmăm trecerea în neființă a bateristului nostru, Kenny, în acest sfârșit de săptămână într-un tragic accident de mașină”, ​​a declarat trupa duminică pentru USA TODAY. „Kenny a fost membru al familiei noastre chiar de la început și inimile noastre sunt alături de logodnica sa Sarah, de fiul său, și de toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit. El a fost cu adevărat unul dintre cei mai de treabă oameni pe care i-am cunoscut vreodată”, a scris și Kane Brown, fondatorul trupei.

„Te iubesc atât de mult !!!” a mai scris Brown. „Ai fost alături de mine de a început, din 2015, atunci când nimeni nu ne dădea nicio speranță ca proiectul nostru muzical să iasă din localitatea Chattanooga, unde cântam pentru 500 de persoane, iar la ultimul spectacol ai cântat în fața unui stadion plin. Știu că ne vei veghea de acolo de sus, cu accentul tău pe care îl iubeam cu toții”, a mai scris fondatorul trupei.

Toboșarul celebru Kenny Dixon a murit
Toboșarul celebru Kenny Dixon a murit. Sursa foto: usatoday.com.

Kenny Dixon urma să se căsătorească cu logodnica sa pe 30 noiembrie

Tragedia este și mai mare deoarece toboșarul Kenny Dixon era tatăl unui băiețel în vârstă de doar trei ani. Mai mult, Kenny Dixon și logodnica sa, Sarah Hedrick, urmau să se căsătorească pe data de 30 noiembrie.

„Nici măcar nu știu cum să scriu asta. Încă nu îmi vine să cred că iubitul meu Kenny a murit aseară într-un accident de mașină. Știu că trebuie să fiu puternică pentru Levi și Dumnezeu ne va ajuta să trecem peste această tragedie. Acum avem un înger păzitor care ne veghează de acolo de sus”, a declarat logodnica toboșarului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×