Titani la cuțite: 4 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul show culinar de la Antena 1 – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 18:18
Titani la cuțite: 4 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul show culinar de la Antena 1 – Video
Titani la cuțite debutează pe 29 aprilie. Sursa foto: captură Antena 1

Titani la cuțite debutează miercuri, 29 aprilie 2020, la Antena 1 și este noul show culinar pentru care postul de televiziune pune marele pariu în luptă cu concurența.

Vă spunem câteva lucruri despre cum va fi noua competiție unde îi veți putea revedea pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Titani la cuțite: 4 lucruri despre noul show de la Antenă

În primul rând, emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, miercurea și joia, după Observator Sport, de la ora 20:30.

Show-ul va fi ușor diferit de Chefi la cuțite, căci competiția se va da între cei mai cunoscuți bucătari din România.

Așadar, trecem la punctul doi. Îi veți putea vedea luptându-se cu farfuriile și cuptorul pe 9 dintre cei mai celebri chefi din țară: Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu şi Gabriela Prisecaru.

Cei trei super-chefi, puși la treabă

Noutatea este că în această nouă competiție culinară, la treabă vor trece și cei trei jurați, care la început vor degusta preparatele chefilor enumerați mai sus și vor fi nevoiți să ghicească cui aparține fiecare rețetă.

„Nivelul competiţiei va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi şi noi în mijlocul acţiunii şi vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră“, ne ”amenință” Florin Dumitrescu.

Al treilea lucru important de menționat, căci vor fi mulți care se vor întreba, este că show-ul a fost filmat imediat după ce Sorin Bontea s-a întors victorios de la Asia Express, deci este un show filmat recent.

Nu în ultimul rând, în platoul emisiunii, cei trei super-chefi vor fi motivați mereu de cele trei statui cu ei pe care cei din producție le-au arătat deja în promo-ul emisiunii.

„A fost o competiţie 100% reală, pentru că vorbim de nişte oameni cu greutate în arta culinară, perfecţionişti, pentru care fiecare preparat e o provocare, mai ales când sunt în competiţie. În ceea ce-i priveşte pe cei trei Chefi la cuţite, ideea de a avea o statuie în platou a scos tot ce-i mai bun din ei”, a mărturisit Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, potrivit adevărul.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×