Timișoara: Un bărbat a murit după ce a traversat pe roșu. Individul a fost spulberat de o mașină

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/10/2019, 09:29
Timișoara: Un bărbat a murit după ce a traversat pe roșu. Individul a fost spulberat de o mașină
Un pieton care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a murit. Sursa foto: adevarul.ro

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit după ce a trecut strada pe culoarea roșie a semaforului. Șoferul mașinii care l-a lovit pe cetățeanul din Timișoara nu a avut timp să frâneze și l-a lovit din plin. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe strada Cluj.

Un bărbat a fost lovit de o mașină când traversa pe culoarea roșie a semaforului

Traversarea prin locuri nepermise sau pe culoarea roșie a semaforului poate fi fatală. Acest lucru i s-a întâmplat unui bărbat din Timișoara care a trecut strada în momentul în care semaforul arăta culoarea roșie pentru pietoni. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost spulberat de o mașină pe strada Cluj din Timișoara, potrivit ISU Timiș. Accidentul în care și-a pierdut viața pietonul s-a petrecut sâmbătă, 5 octombrie.

„Un autoturism circula pe strada Cluj dinspre Complexul Studențesc, iar la intersecția strada 1 Decembrie a surprins si accidentat un barbat de 52 de ani, care traversa strada pe culoarea rosie a semaforului. In urma impactului pietonul a decedat”, au transmis reprezentantii IPJ Timiș, scrie opiniatimisoarei.ro.

Pietonul de 52 de ani a murit pe loc
Șoferul care a ucis un bărbat de 52 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Pietonul de 52 de ani care a traversat pe roșu a murit pe loc

În urma impactului bărbatul de 52 de ani care a ignorat culoarea roșie a semaforului a murit. Șoferul de 24 de ani care l-a lovit de bărbat s-a oprit cu autoturismul într-un stâlp. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetează împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Un alt accident produs tot sâmbătă pe o șoseua ce leagă Timișoara de Sânnicolau Mare a dus la moartea a două persoane și rănirea unei a treia. Șoferul autoturismului în care se aflau cele trei persoane a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un copac. Cumplitul accident s-a petrecut în jurul orei 21:30 între localitățile Lovrin și Sânnicolau Mare.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×