Accident cu 5 victime în Bacău. Printre victime sunt doi copii

Accident cu 5 victime în Bacău. Printre victime sunt doi copii GALERIE FOTO
Accident cu 5 victime în Bacău. Sursa foto: hotnews.ro

Un accident rutier cu cinci victime a avut loc în Bacău, după ce nu mai puțin de trei autoturisme au intrat în coliziune. În accident au fost răniți trei copii și doi adulți. Cu toții au fost scoși din mașinile accidentate și duse la spital pentru mai multe investigații medicale.

Accident cu 5 victime în Bacău

Acccidentul rutier în urma căruia au rezultat cinci victime, între care doi copii, a avut loc sâmbătă pe Calea Moineşti, în municipiul Bacău. Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Andrei Grecu, a precizat că în accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau în total opt persoane.

″În urma accidentului au rezultat cinci victime conştiente. Este vorba despre doi adulţi preluaţi cu ambulanţele Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o femeie şi cei doi copii ai săi preluaţi de SMURD Bacău″⁣, a precizat el.

Accident cu 5 victime în Bacău
Accident cu 5 victime în Bacău. Sursa foto: stirilekanald.ro

Tragedie cu 10 morți între Slobozia și Urziceni

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului, dar și cine se face vinovat pentru producerea accidentului rutier care se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Tot sâmbătă, a avut loc o adevărată tragedie, între Slobozia și Urziceni. Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit frontal un microbuz plin cu femei care mergeau la muncă, în București.

Zece persoane au murit şi șapte au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție după ce un TIR a intrat în plin într-un microbuz plin cu pasageri.

Erau angajate ale unui lanț de supermarketuri și veneau spre muncă, la București. Cea mai tânără supraviețuitoare are 19 ani. Femeile care au supraviețuit sunt însă grav rănite, au politraumatisme. Patru dintre ele au fost aduse deja la București și urmează să mai fie transportate încă două.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×