Tily Niculae, activă în timpul sarcinii. Actrița a bifat mai multe vacanțe

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/03/2020, 16:52
Tily Niculae, activă în timpul sarcinii. Actrița a bifat mai multe vacanțe
Actrița Tily Niculae nu a renunțat la vacanțe în timpul celei de-a doua sarcini. Sursa foto: Instagram.com

Tily Niculae (34 ani), frumosa actriță din celebrul serial „La bloc”, va deveni în curând mamă pentru a doua oară. Vedeta a mărturisit că nu a renunțat la absolut nimic, nici măcar la vacanțele în străinătate, dar a avut parte și de câteva peripeții pe care cu siguranță, i le va povesti bebelușului.

Tily Niculae, călătorii dese în timpul celei de-a doua sarcini

Celebra actriță se poate declara o femeie fericită și împlinită pentru că în curând va veni pe lumea cea de-a doua minune din viața sa. Tily Niculae are o fetiță pe nume Sofia (8 ani) și este nerăbdătoare ca familia sa să se mărească. Vedeta a povestit cum au decurs cele 9 luni de sarcină, dar și faptul că nu a renunțat la micile plăceri și mai ales la vacanțe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Am plecat în foarte multe locuri. În Franţa am plecat la 10 săptămâni, apoi la 14 săptămâni eram în Italia, botezam un copil, apoi la 25 de săptămâni eram în Dubai, apoi la 27 de săptămâni am plecat în Italia, în vacanţa de familie”, a mărturisit actrița pentru Antena Stars, informează spynews.ro.

Actrița Tily Niculae mici „probleme” în timpul sarcinii

Vedeta a mărturisit că în ciuda faptului că a fost plecată în mai multe călătorii s-a confruntat și cu câteva mici neplăceri. Tily Niculae nu a skiat perioada aceasta, în Dubai temperaturile ridicate i-au dat dureri de cap și anul acesta nu a mai putut evita o destinație turistică, Grecia.

„În Dubai mi-a fost foarte greu. La noi erau 10 grade şi acolo m-a izbit căldura aia. Mi-a luat zece ani să scap de Grecia. Deşi este o destinaţie perfectă pentru cei familişti sau pentru cupluri”, a mai spus actriţa, potrivit sursei menționate.

Mesajul prin care artista a anunțat că este din nou, însărcinată

„Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși AMR foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bb din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!

„De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămică ce a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită.

Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020 -Venim! Toate pânzele sus… Ah, da, să nu uit: 34 ANI. De azi! Sunt bogată și recunoscătoare. Îmi este inima plină de iubire! Mulțumesc, Doamne!”, a scris Tily Niculae pe blogul personal despre bebeluș.

Tily Niculae a pierdut două sarcini, dar a sperat mereu la o minune

Puțini știu să frumoasa actriță și-a dorit enorm de mult să mai aducă pe lume un copil. Din păcate Tily Niculae a pierdut în urmă cu câțiva ani două sarcini dintre care una cu gemeni, dar a reușit să depășească momentele cu ajutorul psihologului.

„A doua sarcină era de gemeni. Am pierdut două sarcini în aceeași zi din viaţa noastră, la un an distanţă, în ziua căsătoriei noastre. Mi-a spus un terapeut o chestie foarte interesantă. Copiii noştri sunt tot ai noştri şi cei născuţi, şi cei nenăscuţi.

Deci, eu nu consider că fiica mea nu are sau nu a avut fraţi. I-am spus soţului meu că nu vreau să fac o obsesie din asta, nu îmi doresc să ajung la obsesie şi mă bucur enorm că Sofia a venit pe pământ şi face cât 100 de copii”, povestea Tily Niculae într-o emisiune tv, relatează click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×