De ce boală suferă Tily Niculae. Actrița a vorbit chiar ea despre afecțiunea care o macină

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2019, 11:22
De ce boală suferă Tily Niculae. Actrița a vorbit chiar ea despre afecțiunea care o macină GALERIE FOTO
Tily Nicolae a vorbit deschis despre boala de care suferă

Tily Nicoale vorbește deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Carismatica actriță care și-a câștigat popularitatea cu rolul Roxanei din sitcomul „La Bloc” a participat ca invitat într-o emisiune televizată, unde a reluat, printre altele și un subiect mai delicat din viața sa.

Ce spune Tily Niculae despre boala de care suferă

În cadrul emisiunii moderate de Oana Turcu la Antena Stars, Tily Niculae a vorbit deschis despre boala de care suferă. Psoriazisul, căci despre el este vorba, apare de cele mai multe ori din cauza stresului puternic, iar îndrăgita actriță nu face excepție.

Ne-a descrețit frunțile ani la rândul, personajul său din serialul „La Bloc” făcând furori în rândul telespectatorilor. Deși mai mereu are zâmbetul pe buze, Tily Niculae nu a avut parte doar de momente frumoase în viața sa.  Actrița mărturisește că s-a îmbolnăvit din cauza stresului prin care a trecut atunci când tatăl său a suferit un infarct.

Actrița a trecut prin momente dificile, printre care pierderea a două sarcini, până să aibă un copil.
Actrița a trecut prin momente dificile, printre care pierderea a două sarcini, până să aibă un copil.

Tily Niculae suferă de psoriazis

Boala pe care o am, psoriazisul… Acum 10 ani eram pe platou şi m-a sunat mama mea şi mi-a zis că tatăl meu a făcut infarct şi plângea şi îţi dai seama, acuma, când sună cineva şi plânge necontenit, tu ce îţi imaginezi? Că a murit, nu? Şi, la final, după ce a plâns femeia jumătate de oră, mi-a zis: Doamne, ajută!, dar ce bine că e pe picioarele lui! Iar eu eram deja în şoc!!!”  , a povestit Tily Niculae momentul dificil prin care a trecut.

„Iar apoi, şi asta a contribuit foarte mult, Sofia făcuse nişte convulsii febrile, habar nu aveam la momentul respectiv că erau convulsii şi copilul avea 9 luni şi am experimentat, imaginează-ţi că îţi ia un sugar din braţe şi îţi spune: Să vedem dacă are tumoră, mi-a închis o uşă în nas, eu eram dupa uşă, Trebuie să îi luăm lichid din coloană pe viu, că dacă îi facem anestezie nu se mai trezeşte…”.

Şi, trei ani de zile, eu nu am mai dormit, pentru că mă gândeam să nu facă o convulsie, pentru că, la convulsie, copilul nu face nimic, adică nu-l auzi, ştii, şi nu dormeam, efectiv o ţineam atât de strâns în braţe, că mă gândeam că dacă adorm, să o simt… Şi a fost un cumul de situaţii nefavorabile, la care s-au adăugat cele două pierderi de sarcină pe care le-am avut, au fost una după alta…” , a mai spus carismatica actriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×