Ți se rupe inima. Soțul uneia dintre victimele carnagiului din Ialomița a apărut în fața camerelor de filmat: ”Ea rămâne veșnică”

Eduard Nicolae Popa    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 14:26
Ți se rupe inima. Soțul uneia dintre victimele carnagiului din Ialomița a apărut în fața camerelor de filmat: ”Ea rămâne veșnică”
Ce au declarat familiile victimelor accidentului din Ialomița *foto: capital.ro

Tragedia din localitatea ialomițeană Sfântu Gheorghe a lovit o întreagă țară. Asta după ce un șofer de tir a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un microbuz care îi ducea la muncă, în București, pe angajații companiei Mega Image. Familiile îndoliate își plâng acum rudele pierdute.

Drama prin care trec rudele celor care au murit în accidentul din Ialomița

Soțul uneia dintre femeile care au murit în accident susține că acesta ar fi avut o premoniție… „Când a plecat, a pupat copiii. Parcă Dumnezeu i-a zis… Şi i-am zis să aibă grijă de ea, de două ori, şi a zis: hai, mă, ce, cum să nu am grijă? Stai liniştit! Pentru mine rămâne veşnică. Deci în suflet o am până închid ochii”, a declarat bărbatul îndoliat, pentru Observator.

Tatăl Alexandrei, în vârstă de 22 de ani, care muncea să strângă bani să își ia o mașină, a spus că fiica sa se pregătea să dea sala pentru carnetul de șoferi, înainte de accident: „Acum făcea școala de șofer. Era foarte bucuroasă că luase sala și urmează să dea traseul. Culmea, acum a omorât-o un șofer profesionist… Pentru mine era un copil, altceva ce aș putea să zic… îngerul meu!”, a spus bărbatul, printre lacrimi.

Ce au declarat familiile victimelor accidentului din Ialomița
Ce au declarat familiile victimelor accidentului din Ialomița *foto: IGSU

Ce spun rudele șoferului de tir din accidentul din Ialomița

Fratele șoferului care a comis accidental din Ialomița susține că nu se pune problema ca acesta să nu fi avut experiență la volan: „Încă așteptăm și noi răspunsuri, că și noi avem semne de întrebare cu toții. Nu știm ce s-a întâmplat. Cauzele. Seara la ora opt și jumătate am vorbit cu el iar de dimineața s-a întâmplat… Avea experiență la volan, nu se pune problema”.

10 persoane au murit și alte 7 au fost rănite după accidentul ce a avut loc între Slobozia și Urziceni. Luni dimineața, Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că starea a cinci dintre cele șase paciente internate la spitalele din Capitală, după accidentul din Ialomița, este stabilă, singura victimă aflată în continuare în stare critică fiind tânăra de 19 ani internată la Spitalul „Bagdasar Arseni”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×