Thomas Markle regretă că nu și-a condus fiica la altar. Tatăl Ducesei de Sussex: ”Am fost gelos pe Prințul Charles”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 14:32
Thomas Markle regretă că nu și-a condus fiica la altar. Tatăl Ducesei de Sussex: ”Am fost gelos pe Prințul Charles”
Thomas Markle și-ar fi dorit să o conducă pe Meghan la altar în ziua nunții. Sursa foto: adevarul.ro

Thomas Markle, tatăl actriței americane Meghan Markle, a mărturisit într-un documentar TV că regretă că nu a luat parte la nunta fiicei sale. Bărbatul în vârstă de 75 de ani susține că a lăcrimat când a văzut ceremonia religioasă la televizor și chiar a fost gelos pe Prințul Charles.

Motivul pentru care Thomas Markle nu a fost prezent la nunta fiicei sale, Meghan Markle

Tatăl Ducesei de Sussex, Thomas Markle, a vorbit într-un documentar la Channel 5 despre ziua în care Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry. Părintele actriței americane tocmai ieșise din spital după ce se operase la inimă și se afla într-o „casă sigură” unde se recupera, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu a luat parte la nuntă.

De asemenea, tatăl lui Meghan Markle a mărturisit că a urmărit ceremonia religioasă la TV și că a lăcrimat văzând că fiica sa este condusă la altar de altcineva. Thomas a declarat că a simțit gelozie la adresa Prințului Charles pentru că acesta a condus-o pe Meghan în fața preotului.

„Fiica mea arăta minunat. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea. Am fost gelos pe Prințul Charles pentru că a fost acolo. Recunosc că am lăcrimat puțin că nu am putut să-mi conduc fiica la altar. Nu am putut uita acel moment”, a spus Thomas Markle, relatează dailymail.co.uk.

Thomas Markle, acuze la adresa Prințului Harry, soțul Ducesei de Sussex

În același documentar Thomas Markle a povestit că nu a mai vorbit cu fiica sa din mai 2018. Bărbatul îl acuză pe Prințul Harry de această ruptură spunând că Ducele de Sussex se comportă ca un copil „sensibil”. Thomas este de acord că relația cu Meghan este „complicată”, dar susține că acum face parte din familia ei și a Ducelui de Sussex și invers.

„Eu nu exist pentru ei în momentul de față, dar Prințul Harry trebuie să realizeze că fac partea din familia lor și ei din familia mea. Ducele de Sussex nu mai are 12 ani, nu are niciun drept să fie atât de sensibil”, a mai adăugat Thomas Markle, potrivit sursei menționate.

În altă ordine de idei, americanul îi reamintește fiicei sale că a ajuns la o vârstă când are nevoie de ajutor. Thomas Markle susține că Ducii de Sussex i-au cerut să nu vină la nuntă nu pentru că doar ce ieșse in spital, ci pentru că Ducii de Sussex și-au dorit ca Thomas să nu vorbească cu nimeni.

Thomas Markle nu și-a văzut până acum nepotul

Tatăl lui Meghan Markle a povestit că a aflat despre sarcina fiicei sale de la un post de radio. Thomas Markle spune că oamenii cred că el glumește când mărturisește cum a aflat că va deveni bunic.

„Oamenii cred că este o glumă când le spun că am auzit de la radio vestea despre sarcina fiicei mele. Mi-am auzit fiica vorbind la radio despre nepotul meu. Urma să am un nepot și an auzit asta de la radio, nu la telefon”, a mai precizat Thomas.

În plus, Thomas Markle nu și-a cunoscut nepotul până la această oră, dar a primit de la fiica sa diverse daruri regale. Spre exemplu, Meghan Markle i-a trimis tatălui său o cană cu ocazia venirii pe lume a lui Archie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×