Teo Trandafir și Adrian Sârbu, din nou împreună! Mesajul postat de vedeta Kanal D

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 10:31
Teo Trandafir și Adrian Sârbu, din nou împreună! Mesajul postat de vedeta Kanal D GALERIE FOTO
Teo Trandafir și Adrian Sârbu au petrecut din nou timp împreună

Teo Trandafir a fost prezentă la lansarea filmului „Oh, Ramona”, alături de Adrian Sârbu. Cei doi vechi prieteni au petrecut din nou timp împreună după o lungă perioadă. Aceștia au fost extrem de bucuroși de întâlnire și au și imortalizat momentul, iar descrierea pozei a sunat așa: „Sunt atât de fericită, încât o să vă stric ecranul telefonului”.

Prezentatoarea de televiziune de la Kanal D și omul de afaceri român au o relație de prietenie de mai bine de 25 de ani. Acesta este mentorul vedetei și omul care i-a fost mereu alături. În vremea în care Teo era în spital în pragul morții, omul de televiziune a fost cel care a salvat-o și a dus-o la Viena, acolo unde aceasta a reușit să treacă cu bine peste pancreatita acută de care suferea.

Teo Trandafir și Adrian Sârbu au petrecut din nou timp împreună

Adrian Sârbu este un om de afaceri și om de televiziune român de origine evreiască, ce a participat la revoluția română, filmând anumite scene din clădirea C.C al PCR. Ulterior, a devenit membru al Consiliului Frontului Salvării Naționale și a ocupat funcția de secretar de stat pe probleme de massmedia.

Teo Trandafir și Adrian Sârbu, din nou împreună! Mesajul postat de vedeta Kanal D
Prezentatoarea de televiziune de la Kanal D și omul de afaceri român au o relație de prietenie de mai bine de 25 de ani

În 1989, Sârbu era regizor de filme la Studioul Sahia. În 1990 acesta a deschis firma Media Pro, iar în 1991 a deschis firma MediaPro, iar în anul următor a pus bazele agenției de știri Mediafax. În anul 1993 a înființat grupul MediaPro.

Teo Trandafir și Adrian Sârbu, din nou împreună! Mesajul postat de vedeta Kanal D
Adrian Sârbu este mentorul vedetei și omul care i-a fost mereu alături

La scurt timp a devenit editorul cotidianului Gândul și al Ziarului Financiar, apoi a cooptat o parte din echipele posturilor TV SOTI și Amerom și a înființat postul TV Canal 31, actual Pro TV, primul post de televiziune profesionist din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×