Ted Bundy, cel mai notoriu criminal în serie din SUA, are propriul show pe Netflix

Ciprian Postolache   
în Filme
03/02/2019, 11:33
Ted Bundy, cel mai notoriu criminal în serie din SUA, are propriul show pe Netflix GALERIE FOTO
Ted Bundy, cel mai notoriu criminal în serie din SUA, are propriul show pe Netflix

Netflix a lansat un serial, în care cel mai cunoscut criminal în serie din SUA, Ted Bundy, îşi povesteşte atrocităţile comise. La 30 de ani de când criminalul a fost executat pe scaunul electric, cei de la Netflix i-au lansat un serial document. „Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”, în traducere, „Conversaţii cu un ucigaş: Ted Bundy”.

Serialul produs de cei de la Netflix are patru episoade. În acest documentar se pot vedea cele mai importante fragmente din conversațiile pe care Bundy le-a avut cu jurnaliștii Stephen Michaud și Hugh Aynesworth. Reacţiile celor care au vizionat episoadele i-au uimit pe cei de la Netflix, care au ţinut să precizeze că totuşi Ted Bundy nu este un personaj pozitiv. ”Am văzut o mulțime de mesaje despre Ted Bundy, cum că ar fi un bărbat frumos, dar am dori să reamintim tuturor că sunt mii de oameni frumoși, dar care nu sunt criminali în serie condamnați”, a transmis oficial Netflix.

Netflix, serial despre cel mai cunoscut criminal în serie! Conversaţii cu un ucigaş: Ted Bundy

Cel mai notoriu criminal în serie din SUA, are propriul show. Netflix a scos un serial despre Ted Bundy, omul care a omorât cel puţin 30 de oameni într-un deceniu în SUA. Poliţia americană a recunoscut că numărul reprezintă doar victimele dovedite, dar numărul celor ucişi de criminalul în serie ar putea să fie chiar mai mare de 100. Crimele lui Ted Bundy au şocat lumea şi psihologii. Dealtfel acesta a ajuns subiect de cărţi, filme, iar crimele sale se studiază în facultăţile de psihologie şi în criminalistica din întrega lume.

Serialul de la Netflix, realizat de Joe Berlinger, scoate în evidenţă chiar conversaţiile lui Ted Bundy din spatele gratiilor cu jurnaliștii Stephen Michaud și Hugh Aynesworth. În serial apar şi membri ai familiei. Sunt înregistrări cu Ted Bundy, mama lui, dar şi fosta soție, Carole Ann Boone. De asemenea, iubita lui, Liz Kloepfer, apare și ea într-un interviu înregistrat. Specialiştii au avertizat totuşi că ecranizarea în detaliu a unui asemenea criminal în serie nu este justificată.

Serialul de pe Netflix despre Ted Bundy, cel mai cunoscut criminal în serie, a stârnit controverse

„Ce rost are strângerea celor care îl cunoșteau ca prieten, ca iubit sau care au suferit la mâna lui, în afară de a adăuga la misterul lui și la vraja unor asemenea crime?”, a fost părerea unui editorialist din The Guardian. Documentarul conţine filmări cu foști amici, ai criminalului detectivi, procurori, psihologi, jurnaliști, dar şi o femeie care aproape a fost victima lui, dar a reuşit să scape.

Ted Bundy a ajuns criminal în serie într-un mod straniu prin care i-a şocat pe anchetatori. La doar un an după ce ”a salvat vieţi”, la centrul de prevenţie a sinuciderilor, el a început să omoare oameni, folosindu-se de farmecul său, dar şi de alte strategii viclene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×