Te simți mai bătrân? Kelly din Salvați la Clopoțel a ajuns la 45 de ani. Cum arată acum. Galerie FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/01/2019, 15:00
Te simți mai bătrân? Kelly din Salvați la Clopoțel a ajuns la 45 de ani. Cum arată acum. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Kelly de la serialul Salvați de Clopoțel a făcut 45 de ani!

Kelly, din serialul Salvați la Clopoțel, are acum 45 de ani! Actrița Tiffani Amber Thiessen a interpretat-o pe majorela Kapowsky, fapt pentru care a devenit extrem de cunoscută în România. Frumusețea sa de la acea vreme i-a cucerit în totalitate pe cei care erau fanii serialului.

Cei care au vizionat cu plăcere proiectul, sunt surprinși de cât de multă vreme a trecut de atunci, vreme în care femeia a ajuns să se apropie cu pași repezi de 50 de ani.

Kelly din Salvați la Clopoțel are acum 45 de ani!

Cei care erau din generația serialului în cauză și care au urmărit cu sufletul la gură întâmplările, sunt uimiți de cât de repede a trecut timpul peste actori, dar, totodată și peste ei. Kelly, Tiffani Thiessen, este acum căsătorită de nai buni și este mamă. Fanii serialului după urma căruia s-a făcut cunoscută au sărit imediat să-i spună cât de bine și-a păstrat eleganța și frumusețea, dar să-i mărturisească și faptul că nu au simțit trecerea timpului, astfel că se împlinesc niște ani buni de la terminarea serialului Salvați de Clopoțel.

„Am 33 de ani, n-am realizat niciodată că sunt atât de în vârstă…totuși, gândindu-mă înapoi, când mă uitam la Salvați de Clopoțel, îmi dau seama că timpul a trecut.”, „Te faci din ce în ce mai frumoasă peste ani!”, „STAI!VREI SĂ SPUI CĂ NU AI 28 DE ANI?!?! Nici măcar nu glumesc…am crezut că atât ai…”, „Este greu de crezut că personajul Kelly Kapowsky joacă acum rolul unei mame. La serial m-am uitat împreună cu fiica mea. Artăți fantastic!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×