„Te iubesc, tati!” Ultimele cuvinte spuse de o fetiță care a murit de apendicită după ce medicii au diagnosticat-o greșit

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 21:22
„Te iubesc, tati!” Ultimele cuvinte spuse de o fetiță care a murit de apendicită după ce medicii au diagnosticat-o greșit GALERIE FOTO
Fetița de 5 ani care a fost diagnosticată greșit, a murit de apendicită!

O fetiță de 5 ani a murit după ce a fost diagnosticată greșit de către medici. Ultimele sale cuvinte au fost „Te iubesc, tati!”. Elspeth Moore se numea micuța care le-a spus doctorilor că simte ceva în stomac, iar aceștia au lăsat-o să meargă acasă, spunându-le părinților că este o afecțiune comună copiilor. Aceștia au dus-o acasă, fără să li se spună câteva inidicații în cazul în care i s-ar fi făcut din nou rău. Din păcate, aceasta a murit câteva zile mai târziu după vizita la specialiști, în timp ce tatăl său, îngrijorat, a rămas să doarmă lângă ea.

Elspeth Moore, fetița care a murit de apendicită, după ce a fost diagnosticată greșit

Elspeth Moore, micuța de doar 5 ani, s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată greșit de către medicii de la spitalul de copii din Southampton . Doctorii au lăsat-o să plece acasă, fără să ofere sfaturi părinților în caz că i se va face rău, cu simptome care cereau rezolvate pe loc.

Din nefericire, fetița a murit la umai câteva zile de la vizita în cauză. Tatăl acesteia a povestit cum a fost lângă ea până în ultima clipă, când și-a pierdut cunoștința.

Fetiță de 5 ani, deces din cauza apendicitei
Fetiță de 5 ani, deces din cauza apendicitei

Tatăl fetiței care a murit diagnosticată greșit!

„Eram în camera lui Elspeth la fiecare jumătate de oră să verific dacă se simte bine. La ora 11:00 era încă trează. Mi-am zis să mă așez lângă ea, așa că am stat pe podea, atunci i-am spus că o iubesc, iar ea mi-a răspuns pentru ultima dată”, a declarat Steven Moor, potrivit Daily Mail.

„S-ar putea să fi fost doar 5 minute sau 10, apoi am auzit-o scoțând un zgomot ciudat, ca și cum n-ar mai putea respira. Atunci mi-am spus că ceva nu este în regulă, iar ea nu mi-a răspuns deloc. Am așezat-o pe pat ca să poată respira, atunci nu-și mai putea ține nici capul”, a mai mărturisit sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×