Tatăl Gabrielei Firea a murit. „Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit”

Tatăl Gabrielei Firea a murit. „Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit”
Tatăl Gabrielei Firea a murit. Sursa foto: antena3.ro

Gabriela Firea este în doliu. Tatăl primarului Gabriela Firea, Ioan, a murit. Anunţul a fost făcut chiar de Gabriela Firea pe reţeaua de socializare. Gabriela Firea nu a avut o relaţie prea bună cu tatăl său. Aceasta a recunoscut într-un interviu că acesta obişnuia să bea şi o bătea şi pe ea, şi pe mama ei.

Tatăl Gabrielei Firea a decedat

Tatăl Gabrielei Firea a murit. Gabriela Firea este în doliu. Anunţul morţii a fost făcut chiar de Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ioan, tatal meu si al fratilor mei! Drum lin acolo unde nu este nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit„, a scris Gabriela Firea într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook.

Gabriela Firea ar fi avut o copilărie foarte grea, după cum ea a povestit. Dacă cu mama sa s-a înţeles de minune, actualul primar al Capitalei a avut o relaţie urâtă cu tatăl său.

N-aș putea să am aceleași cuvinte de laudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutură și, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată și pe la tot felul de uși să-i găsească din nou de lucru, după ce el își pierdea slujba.

La un moment dat, nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l știa toată lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult și ne bătea și pe noi, copiii, și pe mama.

Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorțeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament și am plecat cu toții.

Ne-am mutat tot la două camere, dar într-un apartament complet gol, pentru că lucrurile rămăseseră la tată. Am luat-o de la zero.

A fost îngrozitor de greu, dar măcar știam că putem dormi liniștiți, fără spaima de răcnete și bătaie“, povestea Gabriela Firea cu ceva timp în urmă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×