Gabriela Firea și Elena Udrea, mesaje ferme după arestarea Sorinei Pintea! „Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/03/2020, 15:08
Gabriela Firea și Elena Udrea, mesaje ferme după arestarea Sorinei Pintea! „Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe” GALERIE FOTO
Sorina Pintea a fost arestată de procurorii DNA. Sursa foto - EMANUEL TITUS ILIESI / MEDIAFAX FOTO

Gabriela Firea și Elena Udrea au transmis mesaje ferme după arestarea Sorinei Pintea! Fostul ministru al Turismului, Udrea speră că este vorba de o înscenare, în timp ce primarul general al Capitalei afirma ca „oricine isi poate pune o intrebare, nu stim in ce baza s-a facut aceasta arestare”.

Gabriela Firea și Elena Udrea, mesaje ferme după arestarea Sorinei Pintea!

De altfel, Elena Udrea, a declarat despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata, ca este o inscenare, precizand ca a apreciat-o ca ministru al Sanatatii.

„Sper ca este nevinovata, ca este o inscenare. Imi doresc pentru ea pentru ca am apreciat-o ca ministru al Sanatatii”, a declarat Elena Udrea, prezenta la un eveniment sportiv caritabil.

„Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”

La rândul său, Gabriela Firea a transmis referitor la dosarul de coruptie in care este implicat fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, ca regreta, „la nivel uman”, ce s-a intamplat, dar ca nu stie „in ce baza s-a facut aceasta arestare”.

„Am fost si eu surprinsa cand am vazut stirile. Trebuie sa asteptam sa se pronunte instanta. La nivel uman imi pare rau de oricine se afla intr-o astfel de situatie, fie ca este coleg cu mine sau nu”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Mai mult de atât, edilul Capitalei a adăugat că ancheta va stabili ce se va intampla in acest caz, mai departe, ea subliniind ca o parte dinte politicieni „au incercat sa castige capital electoral din aceasta situatie”.

„Nu neaparat ma sperie aceasta arestare, dar oricine isi poate pune o intrebare, nu stim in ce baza s-a facut aceasta arestare. Oricine isi poate pune intrebarea daca nu se platesc anumite polite”, a admai spus primarul general.

Vă readucem aminte că fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, acuzată de luare de mită, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucureşti.

Pintea a fost reţinută de DNA sâmbătă dimineaţă, fiind acuzată de luare de mită în formă continuată pentru că ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică ce avea ca obiect “proiectarea şi executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară şi toracică şi spaţii adiacente”, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×