Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant după divorțul fiicei sale de George Burcea: „Mă interesez îndeaproape de starea lor”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 13:28
Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant după divorțul fiicei sale de George Burcea: „Mă interesez îndeaproape de starea lor”
Tatăl Andreei Bălan este la curent cu tot ce face fiica sa. Sursa foto: captură Antena 1/ wowbiz.ro

Tatăl Andreei Bălan, Săndel, petrece perioada de carantină în care se află toată România la Ploiești, nu foarte departe de Capitală, unde sunt nepoțelele sale și fiica ei.

Tatăl Andreei Bălan, izolat la Ploiești

Dacă în trecut Andreea și Săndel  nu au avut o relație tocmai apropiată, lucrurile s-au schimbat în timp. Amândoi și-au dat seama unde au greșit și și-au dat o nouă șansă.

Cei doi au o relație mai apropiată ca niciodată, mai ales de când membra trupei Andre a divorțat de actorul George Burcea, principalul motiv al separării dintre ei fiind viciile acestuia.

Săndel a declarat pentru cancan.ro că păstrează zi de zi legătura cu fata ei și se interesează cum se descurcă, mai ales acum când Andreea este ajutată doar de mamă în treburile casnice, căci George nu mai este aproape.

„În această perioadă m-am autoizolat la domiciliu, în Ploiești și nu pierd timpul. Îmi ocup aproape toată ziua scriind melodii pentru tinerii artiști care vor să devină cunoscuți în showbizul nostru și mă pregătesc de momentul în care totul va reveni la normal, căci această perioadă de izolare nu va dura o veșnicie”, a declarat tatăl cântăreței pentru sursa mai sus amintită.

„Țin aproape zilnic legătura cu soția și cu Andreea”

„Țin aproape zilnic legătura cu soția și cu Andreea Bălan, căci ele stau la București. Mă interesez îndeaproape de starea lor, dar și de starea nepoțelelor mele pe care le iubesc foarte mult și de care mă bucur enorm”, a mai mărturisit Săndel Bălan.

Andreea Bălan s-a plâns recent că nu se descurcă singură, iar mama ei, având deja o vârstă, face tot ce poate pentru a avea grijă de nepoțele, însă nu vrea să o suprasolicite prea tare.

Cântăreața trage tare pentru familia ei, după divorțul intens mediatizat de actorul George Burcea, despre care s-a aflat că era dependent de droguri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×